Record românesc! Un doctor i-a tăiat gâtul unui coleg în sala de operații
News

Record românesc! Un doctor i-a tăiat gâtul unui coleg în sala de operații

Premieră pe plan mondial. Negativă din păcate. Un medic din Râmnicu Vâlcea a fost tăiat cu bisturiul de un coleg de-al său chiar în sala de operaţie. La această situația s-a ajuns după ce doctorii s-au certat pe un pacient. Doctorul a fost băgat urgent în operaţie şi din fericire starea lui este stabile. Este incredibil că într-o astfel de profesie, într-un context destul de dificil, cu un pacient pe masă, cineva care a fost format şi educat să salveze vieţi să pună mâna pe o armă albă şi să-şi înjunghie colegul.

La ora actuală, doctorul a fost băgat urgent în operaţie şi din fericire starea lui este stabilă. Medicul chirurg Emil Bărbulescu a fost atacat în sala de operaţie de un coleg din spital, medicul chirurg Constantin Ploscaru.

loading...

„Cred că este o premieră mondială. Nu am auzit nicăieri în lumea asta să se întâmple aşa ceva într-o sală de operaţie, cu un pacient pe masă. Riscurile sunt şi pentru victimă şi pentru pacientul care putea să devină o nouă victimă”, a spus un medic.

Chirurgul Ploscaru este audiat la poliţia judeţeană.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });