Remus Cernea: E un cadou superb că Gay Pride 2016 are loc de ziua mea
Celebritati

Remus Cernea: E un cadou superb că Gay Pride 2016 are loc de ziua mea

Câteva sute de persoane s-au strâns la Arcul de Triumf din București pentru a participa la Gay Fest, sau Bucharest Pride, așa cum mai este numit evenimentul de comunitatea homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor și transexualilor (LGBT). La Marș se vor alătura Michael Roth, Ministrul de Stat German pentru Afaceri Europene, precum și Carla Delgado, prima persoană trans aleasă că parlamentar în Spania.TURKEY-HOMOSEXUALITY-RIGHTS-GAY-PARADE-DEMO

Alături de participanții la eveniment sunt și mai multe persoane cunoscute din România, precum și deputatul Remus Cernea. Acesta a anunțat înainte de eveniment că este extrem de fericit că Gay Pride se desfășoară fix de ziua lui.

loading...

“Întâmplarea face ca, în acest an, Marșul Diversității (GAY PRIDE), la care am participat timp de 10 ediții până acum, să se desfășoare mâine, 25 iunie, chiar de ziua mea. Așadar, este un cadou superb. Sper să fim cât mai mulți, mâine, începând cu ora 15.30, la Arcul de Triumf, pentru a face o plimbare spre Piața Victoriei în scopul de a ne exprima susținerea față de egalitatea în drepturi și de a ne exprima contra discriminărilor, prejudecăților și urii față de persoanele LGBTQI. Drepturile persoanelor LGBTQI sunt drepturile omului și orice persoană cu gândire democratică ar trebui să le susțină!”, a spus Cernea.

mars-gay-2016-2-1

Foto: Libertatea

De-a lungul timpului, paradele gay sau Marșul Diversității au fost marcate de numeroase incidente violente. Poliţia aresta zeci de persoane şi manifestanţii erau atacaţi cu pietre.

Gay Pride București: Anul acesta au fost prezenţi şi copii, aduşi de părinţi (Video)

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });