Life

Renunță la aceste trei lucruri și vei întineri. Recomandările unui medic celebru

Toți ne dorim să arătăm mai tineri, să avem pielea mai întinsă, dar nu facem aproape nimic pentru intinerire. Știm însă toți că frumusețea vine din interior și că ești ceea ce mânânci. Așadar, dacă vrei ca tenul tău să arate mai bine, tu să te simți mai bine în corpul tău și să dobândești râvnita tinerețe fără bătrânețe, deși știi că niciodată nu poți la fel de tânăr cum ai fost cândva, trebuie să renunți la unele obiceiuri alimentare.

Potrivit Landia, Medicul dermatolog Victor Clătici, specializat și în antiageing, spune că nicio cremă din lume nu reprezintă soluția miraculoasă pentru întinerirea noastră, însă recomandă să reducem toate agresiunile care vin asupra noastră din toate direcţiile. Cu alte cuvinte, să fim moderați în tot ceea ce facem.

loading...

Doctorul Victor Clătici afirmă că îmbătrânirea nu poate fi oprită, dar poate fi îmbunătăţită.

„Este foarte important ce faci şi cum trăieşti. Se pare că până la 90% din semnele asociate îmbătrânirii sunt date de soare. Soarele, fumatul şi zahărul sunt responsabile, dau peste 99% din semnele asociate procesului îmbătrânirii. Eu am un concept care se numeşte 7S: sun, sugar, stress, sleep, smoking, skincare, second. Adică soarele, zahărul, stresul, somnul, fumatul, skincare, timpul”, a declarat renumitul medic dermatolog pentru Life.ro.

Ce facem?

  • În primul rând trebuie să renunțăm la zahăr. Dacă punem zahăr în fiecare cafea și ceai și apoi mai consumăm și dulciuri sau alte produse care conțin zahăr fără ca noi să știm, cu siguranță cantiattea va fi prea mar pentru o funcționare optimă a organismului.
  • De asemenea, medicul recomandă folosirea cremelor de protecție solară, iarna cu factor de 30, iar vara de 40-50.
  • Nu în ultimul rând, medicul recomandă să renunțăm la fumat, dacă suntem fumători.
loading...
To Top