News

Replică de ULTIMĂ ORĂ între Gabriela Cristea și ministrul Muncii, Olguța Vasilescu

Continuă schimbul de replici între Gabriela Cristea și ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, pe tema indemnizațiilor pentru mame. Prezentatoarea tv nu e ezitat să critice din nou Guvernul cu privire la plafonarea indemnizațiilor de creștere a copilului, nefiind de acord ca regulile să se schimbe “în timpul jocului”, potrivit B1.

“Bugetul de stat se numește așa pentru că nu e privat. La bugetul de stat cotizăm noi. Nu primesc bani de la stat, ci de la privat și cotizez lună de lună. Statul nu ne întreabă dacă vrem să cotizăm, ne obligă. Și nu mi se pare corect să schimbe regulile din mers. Când eu și soțul meu am hotărât să facem un copil, ne-am făcut niște calcule financiare. Acum nu mai e același lucru.

Nu comentez că se plafonează, dar dacă ia o astfel de hotărâre, să nu o facă în timpul jocului. Oamenii nu sunt ajutați să facă copii.

loading...

Cu alte cuvinte, Gabriela Cristea nu are o problemă cu plafonarea indemnizațiilor, dar susține că multe femei și-au făcut anumite calcule financiare atunci când au ales să rămână însărcinaate, iar ministrul Muncii le impune acum să se adapteze unor noi reguli.

De asemenea, realizatoarea tv s-a arătat revoltată de faptul că ministrul Muncii a postat pe Facebook salariul său.

„Mi se pare jenant ca un ministru al Muncii să facă o astfel de postare bazându-se pe un articol monden. Informația nu e reală”, a spus vedeta tv. Potrivit articolului, Gabriela Cristea are un salaraiu de 11.000 de euro.

loading...
To Top