Revin protestele de stradă? Cartianu: Ne vom strânge vreo 50.000 în Piața Victoriei…
News

Revin protestele de stradă? Cartianu: Ne vom strânge vreo 50.000 în Piața Victoriei…

Jurnalistul Grigore Cartianu „promite” 50.000 de oameni in Piața Victorie dacă se va introduce prag la abuzul în serviciu. Mai mult, acesta scrie că se vor deplasa la Alexandria și vor devora ca termitele proprietatea lui Dragnea. Curtea Constituţională a decis marţi că Parlamentului sau Guvernul trebuie să impună un prag în cazul abuzului în serviciu.

”DRAGNEA, ÎȚI FAC O PROPUNERE! Dacă se va introduce prag la abuzul în serviciu, să fie același prag și la tâlhărie! Ne vom strânge vreo 50.000 în Piața Victoriei, ne vom deplasa la Alexandria și vom devora ca termitele proprietatea lui Dragnea. Nu vom fi lacomi: fiecare va fura exact atât cât să se încadreze sub prag. O ușă… cinci cărămizi… zece țigle… o pușcă… zece gloanțe… un iepure pus la fezandat… un purcel… un cățel… o rachetă de tenis… doi metri de țeavă… trei sticle de vin… un suvenir din Brazilia… o vedere din Maldive…

loading...

Deși din castelul grofului de Teleorman nu va rămâne piatră pe piatră, niciunul dintre noi nu va avea dosar penal. Dacă ne prinde, dăm înapoi ce-am furat și o luăm de la capăt. Dar vom fi atât de mulți, încât nu ne vor putea prinde pe toți. Și ei sunt mulți și nu-i prinde DNA-u’ pe toți. Așa e bine, Daddy?”, scrie Cartianu pe Facebook.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că în codul penal, pentru redefinirea infracțiunii de abuz în serviciu, conform cerințelor Curții Constituționale, se va propune introducerea unui prag valoric. Anunțul a fost făcut de Tudorel Toader de instituția pe care o conduce, prrin intermediul unui comunicat de presă.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });