News

#Rezist (enții) și-au ieșit din minți după ELIBERAREA lui Dan Voiculescu

Lacrimi și suspine printre #rezist (enți). Eliberarea lui Dan Voiculescu i-a făcut praf și pulbere. Aceștia spun că asta nu este lupta anti coruptie, asta e mascarada, este jaf din buzunarul romanilor. Iar consecinta o suporta poporul roman.

”Dan Voiculescu a fost gasit vinovat de absolut toate instantele romanesti si condamnat. Dan Voiculescu a furat de la romani 60.000.000EUR, adica 273.570.000 RON. Dan Voiculescu NU a returnat niciun leu inapoi romanilor. Dan Voiculescu a executat MAI PUTIN DE 3 ani din sentinta de 10 ani primita. Dan Voiculescu, este liber. FARA SA DEA BANII FURATI INAPOI!!! (nici macar cheltuielile de judecata nu le-a platit)

Intre timp, in Romania:
– avem un singur spital de arsi, in Bucuresti;
– majoritatea scolilor din Romania NU au autorizatie ISU;
– nu avem ambulante;
– nu avem cabinete medicale in scoli;
– nu avem laboratoare ori sali de sport;
– nu avem sosele si autostrazi;
– nu avem masini de pompieri ori ISU suficiente;
– nu se gasesc seringi, medicamente, ustensile prin spitale.

De ce? Simplu, pentru ca unul precum Dan Voiculescu a furat de la popor. Iar poporul, iertator, l-a eliberat si l-a lasat bogat.

loading...

Matematic, Dan Voiculescu a castigat, in fiecare zi cat a stat in inchisoare 54.794 EURO. Si, credeti-ne, am fost generosi, am impartit cele 60 de milioane de Euro furati la 1095 zile desi el a stat mai putin la inchisoare.

Ii vine cuiva sa creada ca, statul roman, cel care ar trebui sa protejeze poporul, i-a facut acest lucru, chiar poporului? A eliberat un infractor care:
– a furat de la popor 60 de milioane de euro;
– nu a dat inapoi banii furati;
– a refuzat sa achite cheltuielile de judecata.

Oare electoratul ALDE-PSD, asta a votat, a ales ca, infractorii Romaniei sa fie eliberati, sa le fure din buzunare, sa lase tara in datorii si colaps?

Oare omul cinstit mai are loc in Romania?”, se arată pe pagina Corupția Ucide.

Dan Voiculescu a fost eliberat condiționat. Decizia Tribunalului București este definitivă. În decizie este specificat că fostul senator va fi eliberat „de îndată”.  Dan Voiculescu este internat sub pază la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. În prima instanţă, decizia a fost de eliberare condiţionată a omului de afaceri. Dan Voiculescu este internat sub pază la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, iar surse medicale au declarat pentru News.ro că este posibil ca el să fie externat în cursul acestei zile. Dan Voiculescu a fost condamnat în 2014 la 10 ani de închisoare cu executare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare.

loading...
To Top