Life

Rezistența, mișcarea românilor abandonați de clasa politică

România, depășită de Kuweit, Rwanda și Vietnam în topul competitivității. Infrastructura e mai proastă decât cea din Tanzania și aproape toată planeta stă mai bine decât noi la capitolul educație. Este o știre tristă despre țara noastră care a circulat zilele trecute în toate mediile de informare. Dacă te-ai săturat ca România să fie codașă la toate capitolele și furată zilnic află că nu ești singurul. De fapt de la realitatea cenușie a pornit și Andrei Salazar care a fondat mișcarea Rezistența, o comunitate de peste 35.000 de oameni patrioți care s-au regăsit în ideea de a se opune tuturor celor care vor să distrugă ce a mai rămas din țară. Și în același timp, să promoveze adevăratele valori care pot pune România la un loc de cinste, loc pe care îl merită.

Principalele idealuri și obiective ale mișcării Rezistența sunt: renașterea națională, promovarea intereselor naționale, apărarea familiei, credinței, tradițiilor și valorilor românești, redobândirea suveranității, libertății și demnității naționale precum și renunțarea la statutul de colonie.

„Rezistența este o mișcare anti-sistem, născută din nemulțumirile oamenilor față de actualul sistem politic din România, de politicienii care au abandonat poporul și își văd doar de propriul interes. Noi ne propunem schimbarea actualei stări de fapt, creearea unui nou sistem, unul mai bun, pentru noi toți, nu doar pentru câțiva oameni.

Mișcarea noastră se adresează tuturor celor nemulțumiți de cum merg lucrurile în țara asta, tuturor acelora ce-și doresc cu adevărat o schimbare, una reală, ce nu se rezumă doar la schimbarea unui guvern, a unui președinte sau a unei majorități în parlament”, ne-a spus Andrei Salazar, fondatorul Rezistenta.

Comunitatea Rezistența are și un grup (te poți înscrie aici) cu peste 20.000 de membri care se regăsesc în aceleași valori și în care se dezbat subiectele momentului care au impact asupra României, dar și chestiuni de politică externă.

Dacă împărtășiți și voi idealurile mișcării Rezistența și doriți să faceți parte din ea, trimiteți un mesaj care să conțină numărul de telefon și județul în care locuiți în prezent. Mesajul îl puteți trimite pe pagina Rezistenta sau unuia din liderii mișcării. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top