News

Rezistenții au făcut CIRC la Curtea Supremă. SCANDAL la audierea lui DRAGNEA

Scandal la venirea lui Liviu Dragnea, marți, la Curtea supremă. Președintele PSD a fost așteptat nu numai de presă, ci și de alte persoane care au protestat atunci când politicianul a ajuns la Înalta Curtea de Casație și Justiție. Reistenții l-au apostrofat pe liderul PSD.

”Infractorul-sef al PSD are termen azi la Înalta Curte. La termenul trecut s-a ascuns, ca un las, de protestatarii #rezist. Astazi va fi iar asteptat. Se va ascunde si azi, ca un las?”, scrisese Mălin Bot încă de dimineață pe pagina de socializare. S-a strigat la Curtea Supremă: ”Ciuma Roșie”, ”Dragnea la pușcărie”, ”PSD – clan mafiot”.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns marți, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), acolo unde judecătorii reiau de la zero dosarul său, după ce unul dintre judecătorii din complet, Ana Maria Dascălu, se va pensiona la 31 octombrie, ea fiind înlocuită cu un alt magistrat.

loading...

Procesul în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz în serviciu şi la fals intelectual în legătură cu angajarea a două membre de partid la DGASPC Teleorman va fi reluat de la început, potrivit unei decizii luate pe 5 septembrie de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Această decizie a venit după ce magistratul din Complet a decis să se pensioneze.

În dosarul lui Dragnea, patru dintre inculpaţi şi-au recunoscut anterior vinovăţia şi au cerut să fie judecaţi prin procedura simplificată pentru a beneficia de scăderea pedepselor, iar judecătorii au sesizat Curtea Constituţională în urma unei cereri invocate de fosta soţie a lui Dragnea, Bombonica Prodana, cu privire la abuzul în serviciu.

În plus, au fost audiaţi doi inculpaţi, Floarea Alesu – fosta şefă a DGASPC Teleorman şi Constantin Balaban – fost şef al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei din Alexandria.

loading...
To Top