Celebritati

RIPOSTA PSD. Trădătorii, puși în genunchi

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, îşi afirmă ataşamentul faţă de PSD şi se alătură celor care au transmis mesaje de solidaritate faţă de acest partid, potrivit evz.ro.

loading...

“Mă alătur colegilor mei şi organizaţiilor PSD din toată ţara care au transmis mesaje de unitate şi solidaritate în lupta cu cei care vor să ne destabilizeze. PSD demonstreză azi că este un partid unit şi puternic, iar colegii care au decis să dezerteze reprezintă doar opinii separate, persoane care pun interesul personal înaintea interesului românilor care ne-au acordat încrederea”, a scris ministrul pe propriul cont de Facebook, preluat de portalul www.news.ro.

Mesajul vine în contextul în care unii membri cu notorietate ai acestui partid au trecut la noua formaţiune a lui Victor Ponta. Augustin Jianu, fost ministru al Comunicaţiilor, Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătăţii, Titus Dobre, fost ministru al Turismului, la care se adaugă deputaţii Gabriela Podaşcă şi Marilena-Emilia Meiroşu au anunţat în ultimele zile atât demisia din PSD, cât şi plecarea în partidul ProRomânia.

loading...

Alte luări de poziţie

Ca răspuns la această situaţie, ministrul Apărării, vicepreşedinte al PSD, Mihai Fifor, a făcut referire la “dezertori”, spunând despre aceştia că au demonstrat lipsa de onoare.

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a declarat că „trădătorii au impresia că pot destabiliza PSD, dar se înşală amarnic!”.

Mesajul lui Dragnea

La rândul rău, liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat deja un atac la adresa celor care au iniţiat aceste plecări, concluzionând că PSD nu va avea de suferit din cauza acestui eveniment.

„Nu vor reuşi (n.r. – să ia oameni din PSD). Este vorba de o atitudine de şobolan a doi foşti premieri ai partidului. Dar, ca orice şobolan, rod puţin, până la urmă nu se dărâmă casa de la un şobolan sau doi şobolani. Majoritatea este stabilă, avem suficiente voturi, nici pe departe nu vor strânge voturi pentru a trece moţiunea de cenzură, dar eu vreau să punctez încă o dată – miza finală nu este guvernarea, sunt dispuşi să sacriice orice, inclusiv stabilitatea României, pentru ca acele legi să nu fie aprobate”, a spus Dragnea în cadrul unei emisiuni de la Antena 3.

loading...