News

Robu: Vrem moțiune pentru schimbarea Guvernului. Chirieac: Sunteți anexa SISTEMULUI?

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, s-a bătut cu pumnul în piept ieri seară (18 august) ca liberalii pregătesc o moțiune pentru căderea Guvernului Tudose. Acesta consideră că este o acțiune normală și încearcă la ora actuală coagularea mai multor forțe pentru a face din demers, un succes.

”O moțiune de cenzură este un lucru firesc într-o democrație și eu cred că este bine ca în fiecare sesiune să se facă uz de acest instrument. Moțiunea trebuie depusă și trebuie să coagulăm în jurul nostru cât mai multe forțe și să încercăm ce se încearcă prin orice moțiune: o schimbare de guvern”, a spus penelistul Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

loading...

Avântul lui Robu i-a fost însă tăiat de analistul politic, Bogdan Chiriac care a replicat scurt dar tăios spunând că PNL ar trebui întâi să se regăsească iar liderii liberali să nu mai iasă și să aplaude cătușele deoarece s-ar putea crede că partidul este o anexă a sistemului.

”PNL trebuie întâi să se lămureacă cu sine dacă mai este un partid național liberal sau este o anexă a sistemului. Este foarte important acest lucru. Vă pare că PNL de astăzi seamănă cu PNL din perioada lui Crin Antonescu? Acel liberalism îl dorim pentru Romania. Apărarea democrației, drepturilor omului, grija pentru prosperitatea cetățenilor…În momentul acesta reprezentanții care apar în spațiul public ai PNL nu fac altceva decât să aplaude cătușele, cu orice preț dar numai să aplaude cătușele”, a replicat Bogdan Chiriac.

loading...
To Top