News

Românii pun presiune pe Tudorel Toader. Mesaje prin care îl taxează EXTREM de dur: Kovesi a …

Românii au început să pună presiune pe ministrul Justiției, Tudorel Toader care se pare că nu vrea să facă un niciun demers în privința aflării adevărului despre noaptea alegerilor din 2009. Mai exact se dorește ca ministrul să afle (oricât de greu îi este și se vede că îi este) dacă șefa DNA a participat în acea seară la reuniunea din sufrageria lui Oprea. Pentru asta trebuie să facă un lucru extrem de simplu: SĂ O ÎNTREBE!

Până în momentul de față, românii sunt luați de PROȘTI și nimeni nu a încercat să afle răspunsul la această întrebare. Este inexplicabil cum un om plătit din bani publici cum este Codruța Kovesi să refuze să răspundă și toți factorii de decizie să asiste ca niște spectatori fără să facă nimic. Primit ca o mare speranță a JUSTIȚIEI, Tudorel Toader a dezamăgit în opinia celor mai mulți care au comentat acest subiect. De la acest caz și până la mult trâmbițatele legi ale Justiției nimic nu s-a întâmplat. Doar credem că nu ați mai auzit ceva de Legea răspunderii magistraților.

Pe pagina Ministrului Justiției, mai mulți români au început să se revolte și să-i ceară socoteală ministrului care deși a primit o sesizare pe acest subiect de la deputatul PSD, Liviu Pleșoianu nici măcar nu a precizat nimic despre ea de atâtea zile însă a avut timp să se vadă cu Hans Klemm, ambasadorul SUA la București. Redăm câteva mesaje de la români așa cum au fost scrise.

Marilena Hașaș Dl. Ministru Florin Iordache, abia astepta intrebari…..Acum, avem si noi o intrebare: este prea greu raspunsul? Curaj!

Daniela Ianc Curaj, domnule Ministru. Răspundeţi domnului Pleşoianu şi implicit nouă!

Nica Izolda De ce simtiti nevoia la orice decizie ce priveste tara asta sa cereti consimtamantul …. Timmerman, Klemm…. ???

Cristian Ion Le-am dat 3 melearde pe Patrioti ,macar pe Kovesi sa o puna pe liber ,sa fie constituita o ancheta asupra activitatii domniei sale din ultimii13 ani.

loading...

Cristian Ion Un raspuns ar fi binevenit pe intelesul romanilor…

Valeria Coman Nae Răspundeți vă rugăm dlui Plesoianu,dle Tudorel Toader,inclusiv nouă la scrisoarea adresată. Si apropos,de ce trebuie neapărat să luați lumină de la ambasadorul Americii Klemm???Noi, românii nu mai avem niciun cuvânt de spus???

Mira Enache Dle ministrul Tudorel Toader,am avut incredere in dvs si observ ca ne am cam înselat si ne întrebam de ce nu luati in consideratie o scrisoare pe care v a trimis o un parlamentar ,deci un reprezentant al poporului ?de cine va este frica?observăm ca răspundeți foarte promt la chemarea ambas.american, v a dat cumva niste indicati in legătură cu ce sa faceti incontinuare cu Kodruta Kovesi?Totusi asteptam în raspuns

Flory Preda Dar cu noi, cu poporul, pe cand o intalnire? Pana atunci va rog sa-i raspundeti domnului Plesoianu, el este vocea noastra, a POPORULUI!

Catalin Scurtu Cu respect d-le Tudorel Toader ,vrem sa stim si noi ca platitori de taxe si impozite,accize, in limba romana si pe intelesul tuturor sa ne dumiriti ce sa discutat ?Pleaca dna dr Kovesi de la DNA ?

Bibi Bobo Un fost judecător la Curtea Constituțională a României ar trebui sa știe ca legile date de aceasta TREBUIE respecte si mai ales aplicate, cumva procurorii șefi sunt mai presus de lege? Trebuie aflat adevarul!

Corina Iarinca Domnule Ministru, iar a venit ambasadorul klemm să vă dea indicații în ceea ce o privește pe Codruța?! Ce umbre din trecut vă bântuie de nu aveți curajul să luați o decizie corectă vis-a-vis de degringolada din DNA ? Codruța a încălcat grav Constituția și spre stupoarea noastră vă prefaceți că nu observați sau şi mai rău considerați că încă nu este momentul s-o revocați. Geaba aveți carte dacă nu aveți demnitate !

Mary Paun D-le ministru Toader, întrebările d-lui Plesoianu, sunt și întrebările noastre! De ce refuzați să răspundeți? Sau și dvs.ne considerați o țară de mâna a doua, și ne tratați în consecință!? Vă rog, puțin respect și pentru noi , nu vă cerem mare lucru, doar să vă faceți treaba! Sau scrie în fișa postului că poporul trebuie tratat…cu sictir !?

loading...
To Top