News

Roșca Stănescu spune că Laura Kovesi e pe făraș. Va fi înlăturată în …

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a comentat în emisiunea „News Magazine”, șansele pe care le are Laura Codruța Kovesi de a rămâne la șefia DNA.

„Resursele de credibilitate și autoritate ale Laurei Codruța Kovesi s-au epuizat de mai mult timp. Ea a rămas prea mult în funcție, s-a uzat în mod efectiv. Pe de altă parte, în interiorul instituției au apărut foarte multe incidente, accidente, care aruncă o lumină nefavorabilă, cu totul nouă asupra DNA.

Cineva trebuie să plătească. Iar DNA ca să-și salveze imaginea nu are decât o soluție ca factura să fie plătită chiar de șeful instituției. Se va întâmpla destul de repede, în orice caz pe parcursul acestui an. Spre finalul anului vom avea un alt șef al instituției”, a declarat Sorin Roșca Stănescu la Antena 3.

loading...

Legat de șefa DNA, politicianul Gelu Vişan a făcut recent o mărturisire extraordinară lui Victor Ciutacu: ştie că va fi reţinut şi că i se pregăteşte un dosar, iar dacă i se va întâmpla aşa ceva, are pregătite dezvăluiri explozive despre Coldea şi Kovesi, potrivit evz.ro.

„Au mai încercat de două ori. Ultima dată astă vară și atunci am venit la dvs în emisiune și i-am spus lui Coldea: măi, potoliți-vă că eu nu am făcut în viața mea nimic ilegal. Acum vor cu înscenări”, a mărturisit Gelu Vișan. „Până la urmă poate mă ia de pe stradă. Am informații că a treia oară încearcă să îmi însceneze ceva. A doua oară am fost protejat de un procuror DNA.

„Vreau să le transmit și lui Coldea și lui Kovesi că lucruri pe care nu cred că trebuie făcute publice, despre care ei spun că sunt de siguranță națională,  le voi face publice în momentul în care îmi vor înscena ceva și vor înscena să mă rețină.  Am trei plicuri din astea pe care vor ajunge la trei televiziuni. Responsabilitatea conținutului acestor plicuri vă aparține Dvs, domnule Coldea, și doamnei Coldea. Dacă merg atât de departe  încât să mă ia fac public ce nu am spus până acum, a avertizat Gelu Vișan la finalul emisiunii.

loading...
To Top