S-a întors roata. Livia Stanciu și Codruța Kovesi la DETECTORUL de MINCIUNI
News

S-a întors roata. Livia Stanciu și Codruța Kovesi la DETECTORUL de MINCIUNI

Avocatii Ioan si Daniela Sava trebuie sa reprezinte un exemplu pentru toti cei care au fost sau sunt victime ale abuzurilor comise de DNA. Sotii Sava continua lupta impotriva celor care le-au distrus vietile si carierele, dar care pana acum nu au fost trasi in niciun fel la raspundere. Concret, potrivit Lumea Justiției se dorește ca Livia Stanciu și Codruța Kovesi să fie supuse la DETECTORUL de MINCIUNI.

loading...

Trimisi in judecata pentru un inchipuit santaj la adresa judecatoarei Crina Muntean de la Tribunalul Bihor –  dosar in care Inalta Curte a dat o decizie definitiva de achitare, dupa ce Ioan Sava a fost defilat in catuse si umilit public  – cei doi avocati au demarat demersurile la CSM, cerand declansarea unor verificari de catre Inspectia Judiciara impotriva  vestitului procuror Ciprian Man, autorul facaturii , dar si impotriva  sefei DNA, Laura Kovesi.

De asemenea, sotii Sava solicita efectuarea unor verificari si in ceea ce-i priveste pe  seful Sectiei I DNA Gheorghe Popovici , pe  judecatorul Antik Levente de la Curtea de Apel Oradea  si pe  judecatoarea Crina Muntean de la Tribunalul Bihor . Sesizarea catre CSM a fost trimisa in 27 iunie 2017, dar la aproximativ doua saptamani, avocatii Sava au revenit cu o completare in care solicita luarea unor masuri pe modelul folosit de Laura Kovesi in cazul procurorilor DNA Doru Tulus si Mihaela Iorga Moraru.

loading...

Concret, Ion si Daniela Sava au transmis, in 13 iulie 2017, la CSM un memoriu in care cer supunerea la testul poligraf a procurorului Ciprian Man, recunoscut pentru inscenarile sale, procuror care a fost promovat de Laura Kovesi la DNA-Bucuresti.

O masura similara este solicitata de avocatii Sava si pentru insasi Laura Kovesi, dar si pentru judecatorul Antik Levente de la Curtea de Apel Oradea, pentru seful Sectiei I DNA Gheorghe Popovici, dar si pentru judecatoarea Crina Muntean de la Tribunalul Bihor, asa-zisa parte vatamata in dosarul de santaj.

Nu in ultimul rand, Ioan si Daniela Sava cer si supunerea la detectorul de minciuni a  Liviei Stanciu, fosta presedinta ICCJ , despre care cei doi sustin ca „ trebuie sa raspunda pentru colaborarea din dosarele noastre cu procurorul-sef Directie Kovesi ”.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });