Life

S-a rupt lanţul de iubire! Băsescu, atac înspăimântător la adresa lui Pleşu

După mai multe reproşuri pe care i le-a adus scriitorul Andrei Pleşu, cândva un apropiat al fostului preşedinte, Traian Băsescu „explodează” şi spune sincer ce crede despre acesta. Preşedintele PMP spune că scriitorul l-a lăudat aproape două mandate, iar azi, pentru Andrei Pleşu este nici mai puţin decât egalul lui Ghiţă şi partenerul PSD. De asemenea, Băsescu spune cu subiect şi predicat că Andrei Pleşu este lipsit de caracter.

loading...

„Infirmul ! Andrei Pleşu, o minte sclipitoare din care adesea pătrund în spaţiul public idei geniale. Cu toate acestea, Andrei Pleşu are o mare infirmitate. Îi lipseşte caracterul. Mi-l aduc aminte pe Andrei Pleşu în vremea când Petre Roman era pe val. L-a susţinut fără rezerve în schimbul unei funcţii de ministru, până cînd Petre Roman a început să alunece către abisul sondajelor şi atunci n-a ezitat să-l facă pulbere. Mi-l aduc aminte pe Andrei Pleşu în era Emil Constantinescu. Nu mai avea cuvinte cu care să-i ridice ode, pentru ca spre sfârşitul epocii să-l facă pulbere.

De mine nu mai vorbim. Laude pe aproape două mandate, iar azi, pentru Andrei Pleşu sunt nici mai mult, nici mai puţin decât egalul lui Ghiţă şi partenerul PSD. Conform caracterului a uitat încleştările formidabile ale celor două mandate şi m-a introdus în propriu-i ventilator al pulverizării. Şi asta pentru că a venit vremea altora să fie proslăviţi filosofic. Va veni şi rândul lor să fie pulverizaţi de geniul fără caracter Andrei Pleşu, cu siguranţă, la momentul declinului popularităţii. Ce ţi-e şi cu infirmităţile de caracter. Doctorii nu au proteze pentru ele. Andrei, nu te îngrijora, sunteţi mulţi care nu puteţi fi protezaţi la caracter. PS. este un drept la replică, după multe atacuri pe care le consider incorecte”, a precizat fostul preşedinte pe Facebook. (foto: exclusivenews.ro)

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top