News

S-a terminat „smecheria”! Nicuşor Dan se pune pe dat în judecată

Asocierea cu USR cu George Soroş a început să-l enerveze pe Nicuşor Dan, mai ales că îi pune o pată negativă pe formaţiunea politică pe care o conduce. Pentru a stopa persoanele care vor să mai facă declaraţii în acest sens, Nicuşor Dan a susţinut că o să le dea în judecată.

„Nu m-am întâlnit niciodată cu George Soros. La început mi s-a părut absurdă campania asta, însă după aia a început să se propage. Mă opresc oameni pe stradă și îmi reproșează acest lucru. Nu e niciun fel de legătură. Nu e nicio finanțare pentru USR venită din partea lui George Soros. O să-i dăm în curând în judecată pe cei care spun acest lucru.”, a spus Nicușor Dan, potrivit Stiri pe surse.

loading...

De asemenea, şi vicepreședintele USR, Clotilde Armand, a explicat recent care au fost legăturile personale sau ale partidului cu Fundația Soros.

„Asociația Salvați Bucureștiul a primit acum mult timp o sumă de bani. Fundația Soros era una din cele 6 fundații care au dat o sumă de bani de circa 1.200 de euro. Este foarte puțin și nici măcar nu era Fundația Soros, ci o fundație care era și ea finanțată de 6 fundații printre care și Soros. Soțul meu a primit un bilet de avion dus și s-a supărat foarte tare atunci, în 1995. Fundația i-a oferit un bilet de avion doar dus și el s-a supărat că nu e dus-întors. Nici nu îi poate vedea pe cei de la Soros”, a spus vicepreședintele USR.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top