Să-l luați pe Cioloș și să vă spălați cu el pe cap și cu mesajele lui de genul Tony Poptamas
News

Să-l luați pe Cioloș și să vă spălați cu el pe cap și cu mesajele lui de genul Tony Poptamas

Fostul premier Dacian Cioloș consideră ca lumea se poate schimba in momentul cand fiecare dintre noi ne vom implica in a schimba lucrurile din jurul nostru in bine. Frumos, nu? NU! Nu e frumos că acest personaj a fost premierul României. Chiar a fost. Și nu doar că a fost dar probabil își dorește din nou să fie. După celebrele puncte ”să fie bine ca să nu fie rau” din platforma lui România 100 aceste LOVEȘTE din nou.

”Zâmbetul este starea de bine pe care o caut şi în care încerc să fac lucrurile, pentru că fără starea aceasta de bine nu suntem noi înşine, şi atunci înspre fondul acesta de bucurie vine şi zâmbetul. Zâmbetul , cred că este o stare naturală a omului şi doar în starea aceasta suntem creatori şi suntem noi înşine.

loading...

Nu am văzut pe nimeni să creeze într-o stare de tristeţe, sau oricum, creaţia respectivă care nu este făcută într-o stare de bine nu înalță. Este adevărat, fiecare dintre noi trecem prin momente mai mult sau mai puţin plăcute, prin dificultăţi, dar revin la ideea de mai înainte, nu am văzut pe nimeni ieşind dintr-o stare dificilă când este trist sau atunci când este supărat. Dacă starea de bucurie produce zâmbet, atunci când zâmbim putem să intrăm într-o stare de bucurie care ne aduce ideea salvatoare prin care de multe ori găsim soluţia să ieşim din situaţia dificilă în care ne aflăm.

Altfel spus, zâmbetul este cel care rupe cercul vicios al tristeţii, al iluziei şi cercul vicios al dificultăţilor! Lumea se poate schimba în momentul când fiecare dintre noi ne vom implica în a schimba lucrurile din jurul nostru în bine”, a scris Cioloș pe Facebook. Ce să-i faci…n-ai ce să-i faci. E invidios si Tony Poptamas.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });