News

Sâmbătă agitată pentru Monica Macovei. Lovește cu toată URA în Liviu Dragnea

Tonul sfidător al lui Dragnea când spune că arma lui este Parlamentul arată că este dispus să facă orice pentru a scăpa de răspundere și de posibile anchete penale. O spune veninos europarlamentarul Monica Macovei. Ea consideră că Dragnea nu dă doi bani pe Constituție și va încerca modificarea legilor anticorupție în Parlament. Mai mult, potrivit lui Macovei, liderul PSD se va opune oricărei cereri de ridicare a imunității venite de la procurori

”Condamnatul Dragnea ne spune că armele lui sunt partidul și Parlamentul. Ce putem înțelege din această declarație?

1. Dragnea confiscă o instituție a statului, Parlamentul.
2. Dragnea abuzează de o instituție a statului pentru interesul lui personal.
3. Dragnea nu dă doi bani pe Constituție, care spune că Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman.
4. Dragnea disprețuiește votul celor care l-au trimis în Parlament și care i-au dat posibilitatea să fie președintele Camerei Deputaților.
5. Dragnea se va opune oricărei cereri de ridicare a imunității venite de la procurori.
6. Dragnea va încerca modificarea legilor anticorupție în Parlament.

loading...

Tonul sfidător al lui Dragnea când spune că arma lui este Parlamentul arată că este dispus să facă orice pentru a scăpa de răspundere și de posibile anchete penale”, scrie Macovei pe Facebook.

În plus, Macovei îi dorește lui Kovesi să fie calmă și înțeleaptă în continuare și să rezolve criza din DNA. Ea a mai spus că a crezut că lupta împotriva DNA se va opri, dar și-a dat seama că, ”pentru politicieni, miza e prea mare și nu se vor opri până nu vor nimici instituția”.

”Îi doresc să fie calmă și înțeleaptă în continuare și să rezolve criza din DNA: să-i adune pe toți, să vadă ce probleme au unii cu alții, înainte ca instituția să facă implozie. Și am mai spus că eu cred că această criză este determinată de oamenii politici. Am crezut că lupta aceasta împotriva DNA se va opri, dar îmi dau seama că, pentru politicieni, miza e prea mare și nu se vor opri până nu vor nimici instituția: ei vor să fure și să nu fie pedepsiți sau pur și simplu le e frică de ceea ce au făcut în trecut, de aceea vor să schimbe legile și să-i decredibilizeze pe procurori”, a precizat Macovei.

loading...
To Top