Celebritati

Șase seriale de succes pe care nu poți să le vezi cu familia

În urmă cu 10 – 15 ani era ușor să găsești un serial care se putea viziona cu întreaga familie. Acum, cu siguranță nu se mai poate spune asta. În bătălia pentru atragerea publicului scenele de nuditate și sex s-au înmulțit de câteva ori. Acestea sunt cele șase seriale cu cele mai multe scene fierbinți.
Secret Diary of a Call Girl – Aceste serial este despre viața unei escorte care își aduce aminte de anumite experiențe care au avut loc în decursul anilor. Serialul este plin de scene fierbinți, care includ și BDSM, dar și menage a trois.

2-tv-shows

Californication – Este cunoscut faptul că David Duchovny este dependent de sex (patologic vorbind) așa că nu este deloc surprinzător că are un rol în acest serial plin de sex și nuditate. Acest serial are atât de mult conținut nerecomandat minorilor că în unele țări anumite pasaje au fost cenzurate. 3-tv-shows
Masters of Sex – Nu ai nevoie de un doctorat să îți dai seama că acest serial este plin de nuditate, cu toate acestea serialul este văzut ca fiind unul dintre cele mai bune.4-tv-shows
Spartacus – Serialul a avut mare succes și în general are o poveste foarte bine construită dar pe care uneori nu o mai vezi deloc din cauza scenelor de sex care sunt mult prea multe. De preferat este ca acest serial să nu fie urmărit cu un membru mai mic al familiei.
loading...

5-tv-shows

Game of Thrones – Probabil te așteptai ca serialul să fie pe listă. Unul dintre cele mai bune din ultimii ani atât ca actori cât și ca poveste însă scenele de vioență și sex nu-l face recomandat pentru orice vârstă. În China, Game of Thrones este editat destul de mult pentru a se scoate scenele de genul acesta.

7-tv-shows

Orange is the New Black –O ho ho ho hooooo. Acesta este un serial pe care chiar nu trebuie să-l vezi cu familia. Scenele de sex sunt cu zecile și lasă puțin loc imaginației. Serialul se bazează pe viața unei femei  care merge la închisoar. În penitenciar, stilul complet diferit de a fi o va face pe rând urâtă şi adulată de celelalte deţinute, protagonista având parte de experienţe extreme în decorul pitoresc al celulelor.
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top