Savaliuc, adevăr CUTREMURĂTOR. Personajul care îi face pe șefii SRI și DNA să tremure
News

Savaliuc, adevăr CUTREMURĂTOR. Personajul care îi face pe șefii SRI și DNA să tremure

Oamenii din Sistem sunt greu de îndepărtat. Cu toate probele zdrobitoare împotriva lor, probe care arată că au făcut abuzuri inimaginabile, aceștia nu pot fi trași la răspundere. Motivul: știu prea multe despre șefii lor, șefi care au permis respectivele abuzuri. În general vorbim.

loading...

Jurnalistul Răzvan Savaliuc atrăgea recent atenția asupra unui fapt halucinant. Cu atâtea probe, împotriva procurorului Negulescu (portocală) nu se face nimic. Acesta practic nu a pățit nimic concludent până la ora actuală. Și jurnalistul explicp și de ce.

Negulescu este un personaj protejat hățiș de DNA, pentru că dacă acest om se apucă și vorbește, cred că o să ia cu transpirații mulți șefi din SRI și din DNA. Să nu uităm că …a apărut o înregistrare în care băiatul ăsta se lăuda că el are protocol pe dosare cu SRI-ul, că el e cu Sabin Iancu, fostul șef al SRI Prahova…și astfel de lauri pe care le transmitea interlocutorilor lui pentru a se da mare, și chiar spunea: și mor de frică, mor de frică.

loading...

Adică știa foarte bine că oricine i-ar face lui o plângere, el este protejat. Dar el care a făcut niște dosare la sugestia conducerii, dar dacă ar vorbi, ar cădea și alții după el, și se știe protejat prin acest legământ făcut ca între exponenți mafiei deși cică sunt exponenții statului de drept.

Însă în România de când s-a făcut acest sistem din timpul regimului lui Traian Băsescu, foarte mulți procurori au fost lăsați să procedeze în asemenea mod, prin presiuni, amenințări, poate chiar și șantaje, astfel încât să obțină probe să condamne pe cine dorea sistemul.

Din păcate oricâte dezvăluiri am face noi despre Negulescu sau alți procurori care au procedat în asemenea manieră, prin constrângere sau simple denunțuri pe baza cărora să bage oameni nevinovați în închisoare, nu are cine să cerceteze aceste fapte pentru că sistemul încă există și în toate posturile cheie unde s-ar putea cerceta asemenea fapte, sunt și procurorii sistemului.

Deci băieții ăștia și-au dat mâna cu mulți ani înainte și au făcut un pact, eu spun că sunt grupări de crimă organizată în marile parchete, astfel încât nimeni dintre ei să nu răspundă, orice ar fi făcut în dosare”, a avertizat Savaliuc.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });