News

Savaliuc, despre cât rău face Kovesi DNA-ului: Să își dea DEMISIA imediat sau să fie revocată

Jurnalistul Răzvan Savaliuc a explicat cât rău face Laura Codruța Kovesi instituției pe care o reprezintă. El spune că în momentul de față, ea nu mai beneficiază de susținere și că ministrul Justiției ar trebui de urgență să se ducă în CSM și să ceară revocarea ei. Mai mult, Savaliuc consideră că ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani la DNA este o pagină de istorie neagră a justiției române.

”Cred că cel mai bun lucru pe care ar putea Laura Kovesi pentru toți românii este să își dea imediat demisia. Părerea mea este ca prezența ei în continuare în fruntea DNA nu face decât să întrețină un scandal care nu se mai termină și să ducă la decredibilizarea tot mai profundă a DNA-ului.

Ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani la DNA este o pagină de istorie neagră a justiției române. Ar trebui să avem sancționări și cred că ele urmează să vină dar pentru toate aceste abuzuri care au adus o stare de frică, de teroare în sufletele românilor trebuie să înceteze iar doamna Kovesi trebuie să plece. Nu ne interesează argumentele ei pentru că nu stau în picioare deloc.

loading...

Ea continuă să spună că nu este important criteriul vechimii. Păi lor le convine la DNA pentru că aduc procurori cu câțiva ani de vechime și se vede ce amatorism există în DNA. La ora actuală, Kovesi nu mai are susținere în afară de teama politicienilor de a face ceea ce trebuie.

Adică, ministrul Justiției trebuie să se ducă cât mai curând în CSM și să ceară revocarea ei. Sunt zeci de motive pentru a face asta începând cu abuzivul dosar pe Ordonanța 13, sute de achitări care au la bază cariere distruse, politicieni dați afară din funcție, magistrați distruși și o grămadă de categorii sociale care au suferit din cauza abuzurilor de la DNA, deci sunt atâtea și atâtea de motive.

Cred că dacă mi-ar trebui să scriu o zi, două la ele ca să le înșir pe toate, doar pe care le-am scris eu în ultimii ani. Nu mai are ce căuta această doamnă în fruntea DNA și politicienii trebuie să se trezească și să facă ce este de făcut”, spune Răzvan Savaliuc.

loading...
To Top