News

Savaliuc DEZVĂLUIE de ce ambasadele vor menținerea procurorilor șefi. Dedesubturile unui plan

Reacțiile ambasadelor și Uniunii Europene în cazul Legilor din Justiție au fost categorice și desființarea acesta a fost făcută chiar fără să fie cunoscute. De unde totuși atâta grijă față de România încât să ni se traseze directive despre ce este bine și ce este rău de parcă suntem doar niște executanți?

Răzvan Savaliuc, jurnalist de investigații la Lumea Justiției, este de părere că prin toate aceste reacții care blochează reforma în Justiție nu se dorește decât păstrarea României cu un statul de colonie.

loading...

România este supusă unui război organizat din afară, pentru reducerea statutului de colonie. Și nu exagerez. Urmăriți reacțiile. Reacții identice. Uniunea Europeană ”suntem îngrijorați”, dar n-au de ce să fie îngrijorați, n-au prezentat niciun argument. Ambasada Statelor Unite ”este îngrijorată”, dar n-are niciun argument, Camera de Comerț americană ”e îngrijorată” și ea, și nu știu de ce se bagă camera de comerț americană.

Sunt semnale trase la indigo și sunt semnale identice cu cele care vin din grupul ONG-urilor sorosiște, și este planul prin care în România sunt menținuți anumiți procurori care de fapt ce fac…nu văd niciodată ce se întâmplă în marile companii, în care evaziunea fiscală există numai la firmele românești. Nu există niciodată la băncile străine care există în România, la multinaționale. 

Asta este miza. Noi trebuie să tăcem din gură și să acceptăm o republică a procurorului în care politicienii să nu zică nici ”miau” în fața unor procurori. Ieri a fost o defilare incredibilă după decizia Curții Constituționale, recentă, care a spus că procurorii n-au voie să comenteze actele legislativului. Am văzut defilare, șefii marilor partide defilau și criticau proiectele de lege”, spune Savaliuc la Antena 3.

loading...
To Top