News

Savaliuc: Dragnea a dat tonul. PSD vrea adevărul în cazul dezvăluirilor făcute de Dragomir despre SISTEM

Dezvăluirile făcute de fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, despre Sistemul care a acaparat România au fost comentate în fel și chip. Jurnalistul Răzvan Savaliuc spune autoritățile ar trebui să se implice și să cerceteze acest caz dar nu în mod ciudat nu fac acest lucru. De asemenea, jurnalistul mai consideră că Liviu Dragnea a dat tonul pentru aflarea adevărului.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut după afirmaţiile făcute public de colonelul Daniel Dragomir, fostul adjunct al lui Florian Coldea la SRI, că din ce în ce mai mulţi oameni din toate zonele vor începe să vorbească, iar cei care încă mai susţin „un sistem profund corupt şi care a produs victime” sunt din ce în ce mai puţini, în vreme ce „manipulările” de până acum nu vor mai avea efect deoarece au apărut dovezi evidente.

loading...

Liderul social-democraţilor a vorbit despre faptul că toate aceste lucruri se vor lămuri la Comisia parlamentară pentru controlul SRI, iar dacă va fi cazul se va forma şi o comisie specială de anchetă, mai ales dacă, în condiţiile în care se vor face verificări serioase, se va ajunge şi la alte persoane de la vârful SRI decât cele în jurul cărora s-a creat „o legendă”.

Tăcerea nu este din partea politicienilor, ci cred că este din partea autorităților pentru că mesajul președintelui PSD, Liviu Dragnea mi s-a părut foarte…și contează foarte mult într-un partid, dacă liderul dă tonul că se dorește aflarea adevărului. Dacă liderul nu dă niciun semn, tot partidul stă cu capul la cutie. Deci iată avem un partid care vrea să afle adevărul.

Nenorocirea e că acest sistem mafiot cuprinde șefii marilor parchete și dacă vrei să afli, dacă să spunem într-un parchet, în DIICOT, mâine, doi – trei procurori vor dori să afle adevărul, vă spun ce se întâmplă. Imediat sunt dați în premieră de către colegii lor, care fac parte din sistemul de șefi în special, și vin băieții ăia de la DNA, le găsesc ceva și-i ridică. Deci sistemul trebuie stârpit la vârf, deci toți acești șefi care au fost puși de pe vremea lui Traian Băsescu, trebuie destituiți, pentru că este un cancer. Parchetele sunt confiscate…”, a comentat Răzvan Savaliuc.

loading...
To Top