News

Savu, ÎNGROZIT după înregistrarea cu Portocală: Cred că de mine e vorba

O nouă înregistrare halucinantă îl are protagonist pe procurorul Mircea Negulescu zis și Portocală. Acesta spune că ”l-a ars” pe un individ pentru simplul motiv că l-a înjurat. Înregistrarea, care conține un limbaj suburban, a fost prezentată de România TV.

„Mă jur că îi spun în faţă! Ce să îmi facă? Să imi belească p…. Tu ai făcut atâtea lucruri şi îţi permiţi să vorbeşti cu mine. Omul are patima jocului, jocurilor de noroc. A fost dat afară din partid. E vai de mama lui. II dă câte două milioane pe zi şi stă câte opt ore acolo.

Nu faci tu pe lupul moralist în Senatul României. El e o zdreanţă, e vai de mama lui. O zdreanţă. El la SRI nu a cunoscut nici pisicile din unitate. O panaramă. Un râs. O zdreanţă. Mă şi distrează când vorbeşte Să îmi belească p…, ce să îmi facă”, a tunat Negulescu intr-o inregistrare audio transmisa de Romania tv.

loading...

Aflat în studio, fostul senator, Daniel Savu a reacţionat imediat. „E posibil să se refere la mine. Eu am vorbit la tribuna Parlamentului despre el. O să vină momentul să spun şi eu ce metode practică acest om. Îl acţionez în judecată dacă acele lucruri sunt spuse despre mine”, a spus Savu.

Procurorul Mircea Negulescu, de la DNA Ploieşti, înregistrat în timp ce îl jignea pe procurorul general Augustin Lazăr şi se lăuda că a arestat jumătate din ţară a demisionat după apariția unor alte înregistrări în spațiul public.

După ce a ascultat în direct înregistrarea, jurnalistul de investigații Răzvan Savaliuc a tras un semnal de alarmă și a avertizat că un asemenea om este un pericol public și trebuie oprit de urgență să mai lucreze în orice formă în magistratură. Trebuie menționat că Portocală este procuror activ, așadar în funcție.

”Un asemenea om este un PERICOL PUBLIC dacă este adevărată înregistrarea și trebuie OPRIT în secunda doi să mai lucreze în orice formă în magistratură că ne putem așteapta că mulți l-au supărat și s-au uitat urât la el sau i-au adresat o înjurătură când era mic sau i-au furat o jucărie și acum băiatul are niște sechele și trebuie să se răzbune și să arate că până la 70 de ani el poate să paradească pe oricine”, spune Răzvan Savaliuc.

loading...
To Top