News

Scandal! Codrin Ștefănescu către Dana Grecu: Ești cu cei de la PNL și cu securismul lor pedelisto – băsist

Explozie de acuze în emisiunea La ordinea zilei de la Antena 3 unde invitat a fost printre alții și secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu. Vorbind cu Dana Grecu despre prioritizarea investițiilor dar și de faptul că premierul Tudose ar trebui să-și ceară scuze de la Simona Halep așa cum i-a solicitat un penelist, situația a degenerat și au fost lansate mai multe acuzații.

Concret, Ștefănescu a susținut că Dana Grecu ar face jocul celor de la Partidul Național Liberal. În plus, secretarul general al PSD a menționat că și oamenii au observat acest lucru în ultimul timp.

Dana Grecu: Dumneavoastră aveți capacitatea ca și comunicator să-mi spuneți mie că pe mine nu mă cheamă nici Dana și nu sunt nici femeie.

Codrin Ștefănescu: Dacă am timp să vorbesc pot să fac asta. Pentru că Dana Grecu reala ținea cu cei amărâți cu cazurile sociale, implicit cu PSD-ul.

Dana Grecu: Păi și acum sunt o burghezoaică?

Codrin Ștefănescu: Cea care este în platou acum ține cu cei de la PNL și cu securismul lor pedelisto – băsist. Și ține cu ei această Dana Grecu încât cei de pe site la Antena 3 întreabă unde este vechea Dana Grecu.

loading...

Dana Grecu: Vreți să vedeți ce vă întreabă pe dumneavoastră oamenii pe site?

Codrin Ștefănescu: Da. Eu citesc întotdeauna.

Dana Grecu: Vreți să vedem ce zic de dumneavoastră pe Google.

Codrin Ștefănescu: Găsim pe România Liberă, HotNews. Când ești vector de imagine și cap de suliță în războiul ăsta cu sistemul este normal.

Dana Grecu: Vă ascult și când spuneți că nu mă cheamă Dana că sunt securistă…de ce aș putea vreodată în cariera mea de ziarist să iau în calcul o părere care este contrară părerilor dumneavoastră?

Codrin Ștefănescu: Am văzut ce ați făcut ieri și cu Șerban Nicolae.

loading...
To Top