SCANDAL de PROPORȚII: Coldea-Koveși au fost capii unei Mafii Corupte, mult peste Statul Profund sau Sistem
News

SCANDAL de PROPORȚII: Coldea-Koveși au fost capii unei Mafii Corupte, mult peste Statul Profund sau Sistem

Coldea-Koveși au fost capii unei Mafii Corupte, mult peste Statul Profund sau Sistem, cum spunem noi. SRI și DNA sau mai bine zis grupul condus de Coldea și Koveși au preluat, coordonat și imaginat afaceri în România, prin care s-au umplut de bani. Sunt afirmațiile extrem de grave făcute de Gelu Vișan după dezvăluirile de duminică seară ale lui Daniel Dragomir care a vorbit despre firmele SRI și ”culoarul economic”.

loading...

Un procent de 90% din cifra de afaceri a firmelor sub acoperire provine din contracte cu statul, iar aceste companii activează în zona produselor petroliere, a celor accizabile, cu alcool, media sau IT, a spus, duminică seara, Daniel Dragomir, fost ofiţer în cadrul Serviciului Român de Informaţii.

”SRI și DNA sau mai bine zis grupul condus de Coldea și Koveși au preluat, coordonat și imaginat afaceri în România, prin care s-au umplut de bani. Ei au generat un sistem de corupție și putere care l-a întrecut pe cel al fostei Securități, comparabil doar cu cel al KGB-FSB. Domnul Dragomir a dat două-trei exemple din zecile cunoscute, importante în a devoala un mod de lucru. 

loading...

Afacerile ANRMAP, Microsoft, EADS, afaceri cu terenuri, mafia cărnii, Sănătate și multe altele sunt zone ale Marii Corupții coordonate de SRI-DNA. Coldea-Koveși au fost capii unei Mafii Corupte, mult peste Statul Profund sau Sistem, cum spunem noi.

Aseară, purtătorul de cuvânt al SRI, domnul Marincea, s-a grăbit să nege otova aceste fapte existente și să-l atace pe Dragomir. O poziție speriată a lui Helvigh, identică cu aceea de acum vreo două săptămâni când se străduia să transmită pe toate canalele rugămintea adresată celor care avem ceva de spus în spațiul public, de a nu mai zice nimic despre SRI, care, chipurile, e într-un proces de reformare și curățire după ce l-au dosit pe Coldea, tot la SRI.

Intr-un cuvânt, de a ascunde mizeria sub preș și de a acoperi toți derbedeii care au pus mâna pe această țară, dar mai ales pe Koveși, fără de care SRI nu ar fi avut nici o forță în derularea activității infracționale. Rămânând în zona faptelor, il întreb și eu public pe domnul Helvigh: De câte ori a fost Koveși după ora 17:00 la vilele SRI K2 și T14 la partenerul ei Florian Coldea și ce făcea acolo? 

Sper că Marincea să fie la fel de promt cu răspunsul, trebuie doar să se uite în niște hârtii; și să nu-mi spună că escapadele de seară ale lui Koveși sunt Secret de Stat, pentru că nu-l cred”, scrie Vișan.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });