News

Scandal în Justiție. Înregistrarea video in care judecatorul Bogdan Mateescu…

Lumea Justiției prezintă o filmare incredibila care pune sub semnul intrebarii comportamentul afisat fara retinere de judecatorul Bogdan Mateescu din CSM, care de suparare ca sase dintre colegii lui judecatori (toti mai mari in grad profesional decat el) au lipsit de la ultima sedinta a CSM pentru a provoca o lipsa de cvorum astfel incat sa fie impiedicata o operatiune care viza destituirea intempe.

loading...

”Este sau nu o actiune morala si colegiala fapta unui membru al CSM care isi intimideaza colegii ca „vor suporta consecintele” daca au facut altfel decat el? Intr-un organism care se pretinde a fi colegial are voie un membru sa isi intimideze colegii cu anumite „consecinte”? Este politicos ca un judecator de judecatorie, mult mai mic in varsta fata de ceilalti colegi judecatori sa se dea la seniori?

Bogdan Mateescu a tinut mortis sa isi exprime pozitia si in fata colegilor din CSM in legatura cu refuzul celor cinci judecatoare de a fi in sala pentru sedinta in care era programata demiterea conducerii Inspectiei Judiciare. Acest lucru a fost suprins in CSM pe inregistrarile pe care le prezentam mai jos”, scrie Lumea Justitiei.

loading...
To Top