News

Scandal în presă! Mircea Marian, atac NĂUCITOR la Ciutacu. Motivul: polițistul Godină

Mircea Marian lansează un atac dur la adresa jurnalistului Victor Ciutacu. Acesta îl descrie în cuvinte ca: ”mitocan efrecventabil”, ”mizerabil în presă”, ” chelner la mogul”. Cuvinte total nemeritate  după părerea noastră. Motivul: opinia lui Ciutacu cu privire la scandalul făcut de Godină (examenul picat la Academia de Poliție).

”N-am fost un fan al polițistului Godină, dar acum, când văd că Ciutacu și alții ca el îl iau în balon pentru că a picat a 5-a oară examenul la Academia de Poliție, i-aș spune: prietene, ești ceea ce ești, adică un om cumsecade, cinstit și cu mult umor, și fără facultatea aceea. Ciutacu are o diplomă, la ce-l ajută?

Cu sau fără ea, e un mitocan nefrecventabil, reprezentând tot ceea ce e mai mizerabil în presă. Asistat social cu BMW. Scrii infinit mai bine decât acest chelner la mogul.  Așa că, fără patetism, Godină îmi este mai simpatic acum, când văd că se bate și a avut curaj să încerce a 5-a oară să intre la Academia de Poliție”, scrie Mircea Marian.

loading...

Ce a scris Ciutacu:

”„Godina tot nu s-a lamurit ca, oricat te-ar face Sistemul influencer, nu-i chiar suficient sa intri, fie si a cincea oara, la academia de militieni si doctorate plagiate? Aud ca vrea sa se lase. Si ce face, fizica nucleara la Magurele? Sau scoala vietii e suficienta sa ajunga ceva ministru de facebook? Pune, ba, tablagiule mana pe manualul de istorie si fa ciocu’ mic daca vrei sa devii ofiter la batranete, ca viata e grea; la fel, cartea si carnea de porc…”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Marian Godină este foc şi pară după susţinearea examenului de admitere la Academia de Poliţie. Nu a reuşit să intre nici anul acesta, însă spune că nu asta e problema lui, ci modul în care s-a organizat admiterea. Celebrul poliștist brașovean, Marian Godină, ratează din nou admiterea la Academia de Poliție. Este a cincea tentativă a polițistului de a fi admis la cea mai înaltă instituție de învățământ a Ministerului Afacerilor interne.

loading...
To Top