Scandal în televiziune! Huidu, atac extrem la adresa "colegului" Găinuşă
Celebritati

Scandal în televiziune! Huidu, atac extrem la adresa „colegului” Găinuşă

Mihai Găinuşă, care a împlinit duminică 46 de ani, a semnat un text pe blogul personal în care le mulţumeşte oamenilor care i-au marcat viaţa şi cariera, dar pe unii dintre ei îi şi critic, potrivit Adevarul.

Realizatorul de televiziune, care acum prezintă „Ştirile de mâine“ la TVR 1, începe prin a preciza că nu îi este ruşine cu nimic din ce a făcut în anii de televiziune, pentru că a obţinut totul prin muncă.

 „Am muncit pentru tot ce am. Nu mai datorez nimic, nimănui. Am ajuns să lucrez în divertisment datorită unui text pe care l-am scris şi l-am trimis la radio. Nu m-a băgat undeva nimeni, nicăieri, niciodată. (…) Nu m-a angajat nimeni pe pile niciodată. Poate că nu mai am publicul numeros de dinainte, dar acum am un public valoros şi inteligent pe care îl respect mult“, scrie realizatorul pe gainusa.ro.

loading...

Găinuşă, către Huidu: „Ai distrus ce am construit împreună şi ţi-ai asumat integral meritele“ În continuare, acesta explică pentru ce le este recunoscător unor oameni din industria de televiziune, dar dezvăluie şi lucrurile care l-au deranjat în relaţiile cu aceştia, principalii vizaţi fiind fostul său coleg de la Prima TV, Şerban Huidu, şi cei care i-au rămas alături.

„Mulţumesc Şerban că ai crezut în valoarea mea. Nu-ţi mulţumesc pentru că ai distrus ceea ce am construit împreună. Şi ţi-ai asumat integral meritele. Nu mă deranjează toate mesajele tale, deoarece nu mă mai interesează trecutul. Am făcut radio şi televiziune şi înainte de «Cronică», fac şi după. N-o să fac niciodată compromisul de a scrie vulgarităţi, numai ca să câştig un public pe care n-o să-l respect. Nu-mi pasă de cei care sunt şi vor fi întotdeauna nişte sfătuitori din linia doi, care dau în cel atacat şi singurul lor talent e să-i pupe în fund pe cei care le dau bani şi-un loc de muncă călduţ. Sunteţi nişte nulităţi şi aşa o să rămâneţi. Punct“, scrie Găinuşă.

Şerban Huidu i-a răspuns fostului coleg tot prin intermediul blogului personal, precizând că, deşi ideea emisiunii de la Prima TV i-a aparţinut, a împărţit întotdeauna meritele cu echipa: „De aceea ei sunt aici şi tu acolo ca un cuc. Chiar, câţi oameni din echipele pe care «le-ai iubit» sunt cu tine acum? Cum nimeni? Trebuie să te simţi tare prost! Atâta iubire aruncată pe apa sâmbetei!“ Huidu, către Găinuşă: „Dacă toţi sunt nişte «nulităţi», de ce ai vrut să lucrezi cu ei când ai plecat?“

Huidu nu a ratat şansa de a-l înţepa pe Găinuşă, dezvăluind că i-a ofertat pe oamenii pe care acum îi critică, dar s-a lovit de un refuz: „Foştii tăi colegi se gândesc cu drag la tine, poate şi pentru că nu ştiu că tu câştigai de trei ori mai mult decât toată echipa la un loc (ups, mi-a scăpat). Totuşi, îmi stă pe limbă o întrebare: dacă toţi sunt nişte nulităţi, de linia doi, de ce ai vrut să lucrezi cu ei când ai plecat? Tuturor le-ai făcut oferte şi ai primit un refuz categoric! Oamenii îmi spun acum să îi scuzi, dar s-au gândit că fiind «nulităţi de mâna a doua» nu fac faţă presiunii noilor tale planuri.“

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });