Externe

SCANDAL între Donald Trump și Mark Zuckerberg. A vut loc un prim schimb de replici

Președintele american, Donald Trump, și fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, au avut un schimb de replici acide pe rețelele sociale. Liderul de la Casa Albă i-a reproșat Facebook-ului că este „împotriva sa” însă această acuzație a fost respinsă de rețea, relatează AFP.

„Facebook a fost întotdeauna anti-Trump”, a scris pe Twitter președintele SUA, sugerând „o complicitate” între New York Times și Washington Post, care sunt și ele „anti-Trump”, potrivit lui Trump.

Schimbul de replici intervine în timp ce Zuckerberg a trebuit să se hotărască săptămâna trecută să colaboreze în totalitate cu Congresul, care întreprinde o anchetă în legătură cu o posibilă intervenție a Rusiei în alegerile prezidențiale din 2016, câștigate de către republicanul Donald Trump.

loading...

Facebook a acceptat să furnizeze Congresului conținutul mesajelor cu caracter politic, finanțate de interesele rusești prin intermediul cumpărării de spații publicitare pe rețeaua socială.

Potrivit presei, aceste mesaje căutau să creeze tensiuni politice referitoare la diferite subiecte în rândul americanilor, în scopul, în cele din urmă, de a dăuna democratei Hillary Clinton, care se afla atunci pe primul loc în intențiile de vot.

Kremlinul neagă însă orice implicare a sa în alegerile din SUA.

loading...
To Top