News

Scandal la Antena 3. Contre puternice între Dana Grecu și Șerban Nicolae. Dialogul incendiar

Contre puternice în emisiunea La ordinea zile de la postul de televiziune Antena 3. Replici acide au fost aruncate între realizatoarea Dana Grecu și senatorul PSD, Șerban Nicolae. Totul a pornit de la un material potrivit căruia primarul din Alexandria a ajuns la un salariu de 18.000 de lei, Dana Grecu neștiind că informația este falsă.

S.N. Vreau să subliniez că este vorba de salariul brut iar dacă în material se spune că duc acasă 18.000 este vorba de o minciună. Este o dezinformare și nu știu cui folosește.

D. G. Vă rog să mă iertați dar vreau să știți că nu am nimic populist. Nu vreau să aborderz acest subiect dintr-o poziție populistă.

S.N. Pot să vă pun și eu o întrebare? De ce am începe știrea cu ”Primarul și-a făcu salariul de…” când toți știm că toate aceste sunt Hotărâri de Consiliu? La ce folosește și care este utlilitatea informării publice în acest mod?

D. G. Pentru că nu suntem proști. De asta începem știrea așa.

S.N. Nu este adevărat dar în rest am înțeles. Este o prostie.

D. G. Cum adică nu este adevărat?

S.N. Primarul își face?

D. G. Adică dumneavoastră considerați că s-au întâlnit consilierii locali și au spus ”Băi băiete…”

S.N.  Doamna Grecu noi în general nu discutăm cu ”Băi băiete…”. Acum am înțeles că e vorba de prostie. Deci ca să nu fim proști spunem altceva decât realitatea.

D. G. Domnule Șerban, eu înțeleg că sunt anomalii care dau peste cap viziunea dumneavoastră despre salariile bugetarilor.

loading...

S.N.  Nu dă nimic peste cap viziunea mea. Nu vă faceți griji.

D. G. Credeți că eu nu imi dau seama că s-au purtat discuții între consilierii locali și primar ”Băi cât îți pui tu ca să vedem și noi cu cât urcăm”

S.N.  Ați simplificat. Am înțeles dar era vorba de răspundere.

D. G. Credeți că eu cred că Ordonanța 13 a plecat din pixul lui Grindeanu sau a plecat de la PSD ca să ne întoarcem la matcă?

S.N.  Nu știu ce credeți dumneavoastră dar nu a pecat de la PSD.

D. G. Eu cred cu tărie că s-au purtat discuții despre un act normativ destul de important care putea sau nu putea să arunce România în aer.

S.N.  Să arunce România în aer?

D. G. Da. Păi a fost aruncată un pic până a venit CCR

S.N.  Până a venit CCR și a zis că totul e în regulă.

Dialogul aprins a fost întrerup chiar de primarul din Alexandria care i-a arătat Danei Grecu în ce eroare se află.

”Agenția care a difuzat dimineață această știre a retractat. Este problema Mediafax de unde a luat această informație care este o minciună. Nu are legătură cu realitatea. Eu vă pot transmite și dumneavoastră documentele oficiale din 1 iulie 2017 când salariul meu a fost stabilit la nivelul primarului reședință de județ din lege, doamnă. Acesta înseamnă și am și spus în ședința de Consiliul Local, undeva la 9.000 de lei, bani în mână.

Nu se poate să se mintă în permanență legat de Alexandria și de Teleorman. O să vă dau un exemplu și este extrem de trist. Acum câteva zile la Muzeul Satului în București a venit ansamblul nostru (Burnasul) și a fost jignit de o parte din cetățeni care au spus să plece dracului cu Dragnea și Teleormanul de acolo” , a spus revoltat Victor Drăgușin.

loading...
To Top