Life

Scandal la Realitatea. Rareş Bogdan, Negrea şi Oreste şi-au linşat fostul aliat pentru că s-a înscris în PSD

Circ la mare la Realitatea Tv în emisiunea lui Rareş Bogdan, Jocuri de putere. Invitatul, jurnalistul Alexandru Căutiş a fost practic linşat de ceilalţi invitaţi (Stelian Negrea şi Oreste) pentru că a părăsit alianţa şi s-a înscris în PSD vrând să candideze la parlamentare. Cei doi i-au spus chiar că nu sunt siguri dacă vor mai vorbi cu el, iar la un moment dat Alexandru Căutiş chiar a părăsit emisiunea.

Cu toate acesta, Căutiş care a înjurat mereu PSD a apucat sa spuna că din funcţia de parlamentar poate face mai mult pentru judeţul din care provine făcând referire la 4-5 proiecte importante pentru judeţ, la o modelare a bugetului judeţului, precum şi la un control parlamentar al comisiilor pentru cheltuirea banului public în Constanţa. Căutiş a mai susţinut că este conştient de riscurile de imagine, dar dacă şi le asumă, înseamnă că are ceva de transmis. În urma discuțiilor tensionate și contradictorii din studio, Căutiș a părăsit emisiunea.

loading...

Întrebat de Rareş Bogdan cum de a decis să candideze tocmai în filiala PSD pe care a criticat-o în anchetele sale, Alexandru Căutiş a răspuns: „O să vă uimesc, totuşi eu sunt un om liber şi acela se numeşte un partid democrat (n.r PSD). În primul rand, eu nu intru la Constanţa pentru ca este fieful lui Mazăre, dvs care mă cunoaşteţi de câţiva ani, stiţi că eu nu m-am schimbat un centimetru, deşi am avut presiuni. Faptul că dvs numiţi PSD Constanţa fieful lui Mazăre este o greşeală”, a declarat acesta la Realitatea Tv..

Pe de altă parte, Căutiş şi-a luat bobârnacele degeaba pentru că Liviu Dragnea a spus că deocamdată, jurnalistul nu este pe listele PSD, iar listele de validare vor fi semnate de către președintele PSD. Liderul a mai precizat că ar fi ciudat ca jurnalistul să candideze:

„Listele se semnează de către președintele partidului. Ar fi cel puțin ciudat, dacă nu exotic, ca el să fie pe liste. Aș fi îngrozit ca domnul Teodorovici să plece din partid dacă va veni domnul Căutiș, nu îmi permit așa ceva! Deocamdată, nu îl avem pe liste nici pe Căutiș. Listele le semnez eu, le spun cu modestie. Nu le semnez dormind”, a spus Liviu Dragnea, luni seară, la Antena 3.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top