News

Scandal Legile Justiției: Sunteți reprezentanții marilor democrații? Să vă fie rușine!

Cunoscutul blogger care își spune Contele de Saint Germain vine cu o critică extrem de dură dar dreaptă la adresa reacțiilor oferite de ambasadele străine cu privire la modificările legilor justiției,

”I-aș întreba pe acești impostori plini de ifose și trufie didacticistă (nu ne predau ei, pe unde ne prind, despre democrație, drepturile omului, etică și alte valori la care ei ar fi premianți iar noi corigenți), i-aș întreba, așadar, cum de au produs simultan comunicate  aproape identice, de înfierare a propunerilor ministrului Toader? Coincidență, sincronicitate, comuniune instantanee de gânduri și simțiri, telepatie? Sau un umil și degradant comportament de turmă, de cazarmă, toți pe burtă și târâș prin noroi pentru că așa sună un ordin imbecil?

Voi sunteți reprezentanții marilor democrații la București? Voi ne învățați despre dreptate, verticalitate și moralitate? Voi, care ați tăcut mâlc în fața unei confirmări oficiale de plagiat, a unor probe materiale implacabile (inregistrări + declarații) de abuz în serviciu dar care acum săriți ca arși, la un ordin politic, să împiedicați aplicarea unor decizii ale CCR?

Cine sunteți voi, ambasadorilor și membrilor prin comisii și comitete internaționale, care vă depășiți mandatele și vreți să impuneți regulile voastre într-o țară care nu vă aparține?

loading...

Vă spun eu cine sunteți: niște năimiți și niște unelte distructive. Să vă fie rușine!

Vă faceți de râs țările și compatrioții. Noroc că sunteți o minoritate.

A nu se crede că generalizez, confundând popoare întregi, absolut onorabile, cu rebuturi ale lor (inevitabile oriunde) ce ajung, accidental, să rănească și ostilizeze alte popoare la fel de onorabile.

Americanii, ca și germanii, ca și celelalte popoare europene, îmi inspiră respect și admirație atâta vreme cât nu au apucături colonialiste. Cât mă tratează, cel puțin la mine acasă, ca egalul lor” arată sursa citată. Distribuiți dacă sunteți în asentimentul opiniilor exprimate despre ambasade.

loading...
To Top