Scandal Mălin Bot. Mircea Badea: Dragnea a fost cel AGRESAT. Bot s-a dus acolo să…
News

Scandal Mălin Bot. Mircea Badea: Dragnea a fost cel AGRESAT. Bot s-a dus acolo să…

Iesirea lui Liviu Dragnea de la procesul de coruptie in care e judecat la Inalta Curte a fost insotita de imbranceli, in care protagonisti au fost mai multi bodyguarzi si Malin Bot.

loading...

El apare în imagini întrebându-l agresiv pe Dragnea de ce a adus interlopi sa il apere. Înainte de asta același Mălin Bot a ținut să se apropie extrem de mult de Dragnea și să-i strige tot ce a vrut în ureche. Apoi, Mălin Bot a spus ”cu ochii în lacrimi” că a fost lovit ”la ficat” dar nu a prezentat dovezi.

Potrivit lui Mircea Badea, cel agresat a fost Liviu Dragnea iar cei care erau în apropierea lui să îl apere aveau dreptul să fie acolo atât timp cât și alți cetățeni au avut dreptul să se apropie de liderul PSD foarte aproape și să-i țipe în ureche că o să se ducă la pușcărie.

„A fost Dragnea la onorata instanță și apoi a plecat de la onorata instanță. Desigur că a fost preluat de aceiași cetățeni care simțeau nevoie să îi spună tare și de la o distanță foarte mică și să îi fluture cătușele foarte aproape de față. Au apărut alți cetățeni, format dulap din lemn de nuc cu fața înspăimântătoare. De ce veniseră cetățenii aceia? Unii spun că i-a chemat Codrin Ștefănescu.

loading...

Eu nu știu dacă i-a chemat sau nu că nu am lista convorbirilor. Și dacă i-a chemat și dacă nu i-a chemat situația din punctul meu de vedere este la fel: niște cetățeni corpolenți cu fețe înspăimântătoare se aflau lângă Liviu Dragnea. Întrebare: aveau dreptul să se afle lângă Dragnea? Răspuns: Dacă ceilalți cetățeni care îi puneam întrebări tare, tare, la ureche și îi fluturau cătușe prin față la câțiva centimetri distanță aveau dreptul să facă asta, atunci și cetățenii cu fețe înspăimântătoare și în format de lemn de nuc aveau dreptul să se afle lângă Dragnea.

Domnul Bot susține că a fost lovit în burtică. Dacă nu există și dovezi, el nu a fost lovit. Eu până acum nu am văzut nimic, doar harneală, de asta am văzut multă. Dacă el prezintă dovezi că a fost lovit cu ”pumnul în burtă”…Cum a zis Băsescu pe vremea când Bot era sluga lui Băsescu: Nu am lovit copilul cu pumnul în plex. Așa și cetățeanu cu fața înspăimântătoare poate spune că este pixelul albastru.

Eu nu l-am lovit pe Bot cu pumnul în burtă. Deci dacă Bot avea dreptul acolo, atunci și acele fețe înspăimântătoare aveau dreptul. Eu nu cunosc dacă erau interlopi. Cum vine asta cu interlopi? Aveau legitimație? Eu nu știu dacă erau interlopi dar chiar și dacă erau în libertate (…) conform statului de drept, dacă erau în libertate înseamnă că nu e o problemă.

Așadar dacă niște cetățeni au dreptul să se ducă la Dragnea și să-i strige în ureche ”O să te duci la pușcărie” și alți cetățeni indiferent de cum arată au dreptul să se ducă lângă Dragnea și să tacă. E dreptul lor. Ce s-a întâmplat la Înalta Curte nu e în regulă. Ce a făcut Bot nu este jurnalism. A fost „să mergem să-l înjurăm pe Dragnea pe aproape„. SPP trebuie acolo să-l apere. Nu este frumos ce s-a întâmplat astăzi și nu ar trebui să se întâmple. Un om politic poate să fie contestat dar nu la mai puțin de o lungime de braț. Îl poți înjura dacă vrei dar nu în fața lui și fluturând în fața lui cătușe. În afară de un subiect de propagandă isteric și patetic nu are ce să se întâmple”, a spus Mircea Badea.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });