News

Scandal Mălin Bot. Propaganda și-a luat ȚEAPĂ. ”Interlopii” lui Dragnea nu au nici măcar…

Isteria propagandei a făcut ca site-urile și televiziunile să titreze cu litere de o șchioapă cum a fost Liviu Dragnea apărat de oameni lumea interlopă. Mai mult, unii realizatori chiar au exagerat atât de mult că au spus că și-au luat deja gărzi de corp să nu fie și ei agresați. Penibil. Și totuși cum stă situația cu interlopii lui Dragnea? Interlopii ”nu prea” sunt interlopi. Aflăm asta chiar din HotNews.

Mai exact, cei doi bodyguarzi care au fost dusi la sectie pentru ca au participat la îmbrânceli nu au nici măcar antecedente penale. Pe unele imagini se vede cum Codrin Stefanescu sta de vorba cu personajele care l-au aparat ulterior pe Dragnea. Oreste a țipat ca din gură de șarpe alături de Rareș Bogdan că ”O să fim asasinați!”.

Mai mult, Bogdan a afirmat că interlopii reprezintă un mesaj de la Dragnea pentru cei care vor să protesteze (articol aici). Cam atât de departe s-a ajuns. Cât de ieftin.

loading...

Totuși, C. Ștefănescu a explicat pentru DC News următoarele:

„Au fost incidente. Noi, cei din PSD, nu putem accepta ca în fața unei instanțe într-un proces normal, legal și sper corect, să-și facă de cap o bandă de agitatori care pretind că reprezintă societatea civilă. Este o minciună. Reprezintă statul paralel!

Prin urmare, această haită agresivă care face tămbălău, încearcă să rupă hainele membrilor PSD, să înțeleagă că nu i-a ieșit povestea.Când a văzut că nu îi iese diversiunea, Mălin Bot a început să se plângă. De acum înainte, la procese unde sunt membri PSD, la ieșire, le promit că vom fi acolo; eu și camarazii mei de la Revoluție. Unii au în corp și acum gloanțele încasate atunci. Am luptat pentru dreptul de a manifesta, dar nu violent!”, a zis Codrin Ștefănescu.

loading...
To Top