Scandal MARE. Nicolicea îl face de rușine pe un USR-ist: Nu voi permite astfel de derapaje
News

Scandal MARE. Nicolicea îl face de rușine pe un USR-ist: Nu voi permite astfel de derapaje

După ce în urmă cu puţin timp USR a depus la Senat o declaraţie prin care spuneau cât este de nedemn pentru statutul de parlamentar să se apeleze la intimidări precum atacuri la persoană şi condamnau în mod public folosirea violenței de limbaj, USR-iştii nu pierd nicio ocazie să îşi dea arama pe faţă şi să facă exact contrar celor pe care cu atâta emfază le declară.

loading...

Eugen Nicolicea spune că Tudor Benga de la USR încalcă declaraţia propriului partid împotriva violenței în politică. Curată demagogie, domnilor demagogi!

”În cadrul şedinţei de ieri a comisiei juridice a Camerei Deputaţilor, am fost nevoit să îi tai microfonul deputatului USR Tudor Benga. Este impardonabil ca Tudor Benga de la USR, deputat ales în Parlamentul României, chiar dacă face parte dintr-un partid care nu s-a remarcat decât prin demagogie, să adreseze invective unei persoane care nu era prezentă la dezbateri iar dezbaterile nu aveau legătură cu persoana jignită.

loading...

De parcă scandalul pe care l-a făcut la comisia juridică nu ar fi fost suficient, s-a autoplagiat şi a reluat discursul cu ocazia dezbaterilor din plen. Să promovezi un apel împotriva violenței în politică şi să agresezi ori de câte ori ai ocazia, este cel puţin penibil. O formă fără fond şi atât.

A repeta acelaşi discurs la nesfârşit, fără a conta subiectul aflat în dezbatere doar pentru a ofensa nu înseamnă doar că nu cunoaşte Regulamentul camerei din care face parte, ci că nu îşi îndeplineşte atribuţiile pentru care a fost ales, ceea ce este foarte grav.

Zilele trecute am adoptat în comisia juridică a Camerei Deputaţilor Codul de Conduită al Parlamentarilor. Constat că acesta este extrem de important, chiar dacă nu ţine loc de cei şapte ani de acasă pentru demagogii de serviciu.
În calitate de preşedinte al comisiei juridice de disciplină şi imunităţi a Camerei Deputaţilor nu voi permite astfel de derapaje, cer respectarea Regulamentului şi respect faţă de Parlament, instituţia din care fac parte de peste 25 de ani”,  precizat Nicolicea.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });