SCANDAL monstru între Rareș Bogdan și scriitorul Ion Coja. S-au aruncat cuvinte GRELE
News

SCANDAL monstru între Rareș Bogdan și scriitorul Ion Coja. S-au aruncat cuvinte GRELE

Realizatorul Realitatea TV, Rareș Bogdan, reacționează dur după ce scriitorul Ion Coja a publicat un articol critic la adresa jurnalistului. Totuși, Bogdan scrie că este încântat atunci când un ”antisemit declarat și un extremist ca prof. Coja îl înjură și colportează mizerii la adresa lui”.

loading...

”Prieteni importanți pentru mine mi-au atras atenția că un antisemit notoriu, un radical extremist preluat frecvent de Sputnik, oficina Moscovei, m-a atacat într-un mod mizerabil, transformând într-o minciună o afirmație a mea legată de împărțirea banilor către județele cu baroni PSD din aripa Dragnea, către Bădălau, Stanescu, Olguța, Ciolacu, Etc.

Frustratul de serviciu s-a grăbit să apere baronetul lui Dragnea, baronet care a primit prioritar bani din pixul lui Shhaideh, afirmând că eu aș milita pentru independența Ardealului! O prostie cruntă, având în vedere că de zeci, de sute de ori am afirmat că eu cred exclusiv în România dodoloață!

Mai mult, am spus public de nu mai știu câte ori că o mie de ani, de aici înainte, și tot n-ar fi destui pentru a mulțumi în fiecare zi valahilor și moldovenilor, dobrogenilor și tuturor românilor care au luptat, prost echipați, prost hrăniți din vina acelorași autorități politice, pentru eliberarea Transilvaniei. Ticăloșie mai mare rar mi-a fost să văd la adresa mea!

Și culmea, vine de la un om aflat la vârsta senectuții, care din păcate își lasă umorile și frustrările să-i întunece rațiunea – dacă o fi având-o cumva: e vorba de profesorul Ion Coja. Sigur ca imediat trolii PSD au luat textul și l-au băgat in ventilatorul cu mizerii in încercarea de discreditare a subsemnatului.

Până la urmă, nu pot decât să fiu încântat atunci când un antisemit declarat și un extremist ca prof. Coja mă înjură și colportează mizerii la adresa mea! Oricum, am văzut ca atunci când nu ma ataca pe mine îl ataca pe colegul și prietenul Oreste.

loading...

Am ținut să fac această precizare din respect pentru prietenii mei, care mi-au atras atenția atât in zona publica cât și in cea privată de pe facebook. Trăiască România dodoloață!”, scrie Bogdan.

De unde a plecat scandalul? Stirea initială

Un celebru scriitor îl acuză pe realizatorul TV că a reluat un proiect al Ungariei neagreat de Stalin, și îl provoacă: dacă va perde, Rareș Bogdan să nu mai apară la TV. Ideea de bază este că Budapesta finanțează „proiecte anti-românești”, printre care unul dintre cele mai periculose, în concepția cunoscutului scriitor prof.univ.dr. Ion Coja este acela care are ca obiectiv „Transilvania — stat independent și suveran”.

Coja amintește de „binecunoscutul Sabin Gherman”, care „își afirmă de ani de zile greața de România și de „sudiști”, față de „miticii” din București”, Nu-i prost de tot, exclamă Coja, care spune că i-a devenit „chiar simpatic”, explicând asta prin comparație cu Rareș Bogdan, „ardeleanul trădător și diversionist, insidios și bine acoperit, care a venit la București și face emisiuni cu invitați dintre cei mai respectabili, dându-se mare patriot, emisiuni cu care și-a câștigat ceva simpatizanți”.

În fine, Coja amintește și de prestația mult criticată „lamentabilă”, apreciază scriitorul, a prim-minșitrilor ardeleni Ciorbea și Boc. Dar, Coja îți dă seama că o continuare a polemicii ar face „jocul netrebnicului de la Jocuri de putere”, care „este evident că asta urmărește, să ne învrăjbească”, consideră Coja.

„Cine-l plătește? Îl plătește Cosmin Gușă! Și pe acest Gușă cine îl plătește?! Cine, haimanalelor?! Văzându-vă mutrele și ascultându-vă murdăriile rostite în auzul Țării îmi aduc aminte de o vorbă a mamei, vorbă adusă în Dobrogea de la Rășinari, probabil: Ardelenii sunt niște oameni minunați! Dar când se naște printre ei un ticălos, apoi acela nu are pereche de netrebnic ce ești, Bogdane Rareș!”, încheie reputatul scriitor naționalist articolul său de pe blog, sugestiv intitulat ” Ticălos mai ești, Bogdane Rareș!”, având ca subtitlu — „Picătura otrăvită a lui Bogdan Rareș”.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });