News

Scandal pe Justiție. Ce a încercat Iohannis. Savaliuc a DECRIPTAT comunicatul președintelui

După ce ministrul Justiției, Tudorel Toader, și-a prezentat, miercuri, propunerile de modificare a legilor Justiției, președintele Klaus Iohannis a sărit ca ars văzând că rămâne fără instrumente și a spus că ne aflăm în fața unui „atac asupra statului de drept, independenței și bunei funcționări a Justiției, precum și împotriva luptei anticorupție. Imediat tefeliștii au și ieșit în stradă ”să apere” Justiția. Răzvan Savaliuc, jurnalist de investigații la Lumea Justiției, a explicat într-un editorial care sunt dedesubturile.

””Nu zau? Mai vreti sa dati o lovitura de stat domnule Presedinte, cum ati incercat in ianuarie 2017 si nu v-a iesit?    Mai vreti sa iesiti in strada impotriva Guvernului legitim, in fruntea hoardelor de ONG-isti sorosisti si angajati ai unor multinationale, care au subminat mereu interesele Romaniei?

Singurii care tipa in tara asta in fata incercarii sanatoase de reformare a unei Justitii bolnave, scapate de sub orice control sunt Iohannis, sefii parchetelor de forta si ONG-istii platiti din afara. Cine se aseamana se aduna. Va meritati!

Klaus Iohannis, principalul beneficiar al inactiunii procurorilor pusi la anticoruptie iese sa apere abuzurile judiciare din Romania. Sa nu se schimbe nimic, sa ramana mizeria de pana acum in care cine abuzeaza mai tare e procurorul cel mai mare! Normal ca niste parchete care nu-i deschid dosare penale lui si sotiei sale sunt numai bune de aparat”, scrie Savaliuc în Lumea Justiției.

loading...

Acesta atrage atenția și că la ora actuală, Klaus Iohannis este captiv al sistemului mafiot din marile parchete, care il are la mana cu dosarele caselor atat pe el, cat si pe sotia sa, de aici și agresivitatea cu privire la legile justiției.

”Nu va convine ca in sfarsit rolul ministrului Justitiei, transformat intr-unul decorativ in regimul Basescu, poate redeveni ce a fost pana in 2006? Chiar nu vreti ca nimeni sa-i controleze administrativ (ca nu se pune problema de un control pe solutii) pe procurorii abuzivi care au distrus clasa politica, mediul de afaceri, administratiile locale, presa si in general tot ce era romanesc? Va deranjeaza ca nu veti mai putea sa-i numiti pe procurorii dvs preferati in inaltele functii de conducere de unde vi se asigura imunitatea? (…)

Va consider un presedinte captiv, care ii apara pe cei care va pot face dvs si sotiei dvs oricand dosare penale pentru casele despre care instantele au stabilit irevocabil ca le-ati dobandit de rea-credinta  .   Casele le-ati dat inapoi, banii castigati din inchirierea lor nu (cu exceptia unor fisfirici, asa… de ochii lumii, castigul din chiria pe ultimele luni)  .   De dat, nu ati dat niciodata socoteala. E normal atunci, cand legea nu vi se aplica, sa-i aparati pe procurorii care va ocolesc! Buni baietii!  (…)

Brusc, cineva v-a pus botnita! V-ati schimbat optica, iar acum ce sa vezi, pareti capabil sa mai scoateti odata lumea in strada ca sa daramati Guvernul legitim pe care l-ati numit cu manuta dvs. La asta va pricepeti. In rest nu ati facut nimic notabil pentru aceasta tara de cand ati fost ales, afara sa cheltuiti milioane de euro pe interminabile plimbari in strainatate”, adaugă Savaliuc.

loading...
To Top