SCANDAL SINISTRU la Realitatea TV. A fost criticat DNA iar cineva "a luat FOC"
News

SCANDAL SINISTRU la Realitatea TV. A fost criticat DNA iar cineva ”a luat FOC”

La puţin timp după celebra bătaie de la B1 TV, dintre Mirel Palada-Mihai Goţiu, un nou episod de violenţă fizică şi verbală a explodat în studiourile Realitatea TV, potrivit ediției online a publicației Evenimentul Zilei.

loading...

Jurnalistul Dan Andronic notează pe blogul său că totul a pornit de la faptul că Stelian Negrea a criticat lipsa de eficienţă a DNA în dosarul TelDrum, aspect care l-a înfuriat la maximum pe redactorul-șef adjunct de la Adevărul, Liviu Avram. Pentru a apăra imaginea instituţiei conduse de Laura Codruţa Kovesi, Avram a trecut la ameninţări şi chiar l-ar fi agresat fizic pe jurnalistul Negrea.

loading...

“Scena caftului dintre Mihai Goțiu și Mirel Palada se putea repeta ieri seară la Realitatea TV. Sau cel puțin așa susține Stelian Negrea într-o postare pe FB. Care a fost amenințat de Liviu Avram, redactor-șef adjunct la “Adevărul”. De la ce s-au luat? De la o femeie? Nu!

De la faptul că a jignit DNA spunând că orbecăie în jurul lui Liviu Dragnea. O jignire la adresa unei instituții care l-a revoltat pe red.șef adj. de la Adevărul, Liviu Avram, care l-ar fi pocnit pe Negrea. Cum să te iei de DNA? Să spui că orbecăie!  Jignire ca asta nu s-a mai văzut. Așa că independentul Avram s-a simțit obligat să-l amenințe pe Negrea ca să repereze onoarea Codruței”, a scris Andronic.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });