News

Scandalul continuă. Se cere DEMISIA unui ministru: Formulăm o plângere penală

Scandalul dintre sindicaliști și ministrul Carmen Dan continuă într-o notă destul de agresivă. Dumitru Coarnă, președintele SNPPC, cere, în mod public, demisia ministrului Carmen Dan. De asemenea, acesta amintește de ”tinereii” pe care i-a pensionat Carmen Dan.

 Contactat luni dimineața de redactorii DC News, Dumitru Coarnă a declarat următoarele:

„Doamna ministru Carmen Dan trebuie să demisioneze, în condiţiile în care cu un deficit structural de 20.000 de oameni, pensionezi la 39 de ani cu 130 de milioane pensie, după care a doua zi îl reîncadrezi. Este clar că ai o problemă cu legea”.

loading...

lterior, a prezentat o listă cu persoane pensionate „cu încălcarea legii”, după cum a precizat acesta.

„Toţi aceşti oameni, în opinia mea, au fost pensionaţi cu încălcarea legii, pentru că, nici moral, nici legal, nu cred că cineva îşi permite să pensioneze oameni la vârste atât de tinere, în condiţiile în care deficitul structural din Ministerul de Interne este de 20.000. Vi i-am enumerat doar pe cei pe care i-a pensionat doamna Carmen Dan, dar are şi domnul Tudorache nişte pensionari”, a punctat președintele SNPPC.

„O să formulăm o plângere penală, însă, până atunci, adresez rugămintea primului ministru cu prioritate să corecteze aceste lucruri şi să declanşeze proceduri de cercetare administrativă în cadrul Ministerului de Interne, pentru că există posibilitatea, juridic vorbind, să anuleze aceste decizii de pensionare şi să revină oamenii la serviciu, să muncească pentru ţara aceasta. La modul cel mai serios, îi solicit public demisia doamnei ministru Carmen Dan„, a spus Dumitru Coarnă.

loading...
To Top