News

SF-ul e la el acasă! Scandalul diplomatic cu Rusia / Cea mai tare acuzație la adresa PSD

Nu îți ajunge o viață de om să le auzi pe toate. Asta se poate spune și în cazul jurnalistului Mircea Marian care speculează pe marginea incidentului cu Rusia.

Mai exact, asupra faptului că avionul vicepremierului rus, Dmitri Rogozin, nu a primit vineri permisiunea de a tranzita spaţiul aerian al României pentru a ajunge în Republica Moldova, fapt care a dus la declarații nervoase de ambele părți. Ei bine, Mircea Marian a găsit ”vinovatul”. Chiar dacă suna SF merită prezentat doar pentru a ne face o părere.

loading...

Vă țineți tare, da? În opinia lui, ”incidentul cu Rogozin a fost făcut ca să uităm că premierul Tudose s-a dus la Chişinău ca să sprijine gaşca Plahotniuc/Dodon şi – în pofida recomandărilor UE şi SUA”. WOW.

”Povestea asta cu Rogozin e o mică dudă umflată de PSD ca să arate că se luptă cu Rusia. Prin 2015, tot PSD şi Tăriceanu erau la putere şi nu numai că l-au primit pe Serghei Narîşkin (preşedintele Dumei de Stat, parlamentul lui Putin) la Bucureşti – deşi era pe lista celor interzişi în spaţiul UE – dar l-au şi lăsat să cuvânte în Senat. Plus că, în 2016, Rogozin a mai zburat prin spaţiul aerian românesc şi a fost primit la Chişinău, în iunie 2016, de către actualul premier, omul lui Plahotniuc.

Circul cu Rogozin a fost făcut ca să uităm că premierul Tudose s-a dus la Chişinău ca să sprijine gaşca Plahotniuc/Dodon şi – în pofida recomandărilor UE şi SUA – să aprobe noua lege electorală, care va distruge partidul Maiei Sandu. Dar a sunat bine, nu? Ne-am luptat cu ruşii :)) Thats a joke”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

loading...
To Top