Scandalul plagiatelor din SUA. Victor Ponta, pe lista CNN
News

Scandalul plagiatelor din SUA. Victor Ponta, pe lista CNN

Victor Ponta apare într-o listă de zece politicieni acuzaţi de plagiat, întocmită de CNN, potrivit news.ro. Lista a fost făcută după ce Melania Trump a fost acuzată că luni a plagiat discursul susţinut de Prima Doamnă Michelle Obama în 2008.

Fostul premier Victor Ponta apare al şaselea în lista CNN, care precizează că Guvernul României a devenit obiectul unor critici internaţionale din cauza scandalului plagiatului tezei de doctorat. El a respins acuzaţiile ca pe un atac politic din partea fostului preşedinte Traian Băsescu, notează postul american. În 2014, Ponta a anunţat că renunţă la titlu, după ce o comisie de la Universitatea Bucureşti a stabilit că a plagiat în teza de doctorat din 2003 cu privire la Tribunalul Penal Internaţional (TPI).asa

loading...

Lista începe cu vicepreşedintele american Joe Biden, acuzat că a imitat în 1987, când candida la Preşedinţie, un discurs pe care laburistul britanic Neil Kinnock îl susţinuse cu doar patru luni înainte. Topul continuă cu președintele rus Vladimir Putin, acuzat că și-a plagiat dizertația.

În iunie 2012, în revista Nature au fost publicate informaţii conform cărora premierul Victor Ponta a plagiat lucrarea de doctorat, publicaţia arătând că a accesat documente prezentate de o persoană anonimă indicând faptul că mai mult de jumătate din teza de doctorat a lui Ponta privind Curtea Penală Internaţională ar conţine texte copiate. Pe 18 iulie, Victor Ponta a contestat verdictul de plagiat.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });