News

Se aruncă bani peste tot. Majorări salariale anunțate: Chirieac: E o nebunie. Pentru unii e Paradisul

Guvernul discută, în şedinţa de vineri, proiectul de act normativ propus de Ministerul Afacerilor Interne (MAI), prin care salariile poliţiştilor se măresc cu 10 la sută, fiind prevăzută o creştere de 15 la sută şi în ceea ce priveşte personalul militar şi civil. Ministrul Muncii Lia Olguţa Vasilescu a propus, vineri, în şedinţa de Guvern, adoptarea Ordonanţei de Urgenţă care stabileşte că pensiile de serviciu nu se vor mai majora anual prin raportare la creşterile salariale şi nu vor putea depăşi media soldelor sau a salariilor nete.

Potrivit portalului de stiri DcNews, analistul politic Bogdan Chirieac a fost întrebat, la Antena 3, dacă nu cumva trăim în Paradis, după noile măsuri anunțate de Guvern privind salariile.

loading...

„În acest moment, este chiar Paradis să lucrezi la stat. Am văzut că primarul Parisului are un salariu de 9.500 de euro brut. Păi, o pensie de securist, în România, este la nivelul de 9.000 de euro net, în mână. Și, atunci, cum să nu fie Paradis? Da, există o pătură, creată în România, care este în Paradis, și pentru care plătim noi toți. Și mă bucur că… s-a reparat nedreptatea făcută polițiștilor și le măresc salariile cu încă 15%! Senzațional!

Am văzut generali de Poliție, la 42 de ani, cu o pensie de 132 milioane. Și, atunci, polițiștilor rămași pe front, ca să nu fie depresivi, li se mai mărește, încă o dată, salariul. Asta este nebunie! Ne ducem pe urmele Greciei, dar fără plasa de siguranță a Greciei pentru că moneda noastră este în continuare leu, nu se numește euro”, a zis Bogdan Chirieac, la Antena 3.

„Nu sunt investiții în țară, drumurile sunt pline de gropi! Drumurile sunt rupte. Marius Pieleanu a făcut o incursiune prin patrie. Drumul dintre Bacău și Brașov este bombardat de ISIS, de ruși, de cine MAI vreți dumneavoastră. Multe alte drumuri sunt făcute praf. Sunt făcute praf pentru că dacă toți banii se duc la pensiile de securitate… Este o nebunie!”, a mai spus analistul politic.

loading...
To Top