News

Se întâmplă și în România. Imigranții au făcut SCANDAL. Tentativă de viol. Un polițist este rănit

Ceea ce auzeam că se întâmplă în alte state europene pline de imigranți începe să prindă contur și în România. Este scandal de proporții la un centru din Capitală, unde sunt cazați imigranții ajunși la noi în țară cu valul de refugiați. Un polițist a fost atacat de un imigrant și a ajuns la IML. Angajații centrului din Sectorul 2 sunt speriați și spun că nu sunt protejați suficient.

Mai mult, potrivit reporterului Antena 3, un imigrant ar fi încercat să violeze o minoră afgană.  Deocamdată, cei doi agresori sunt în libertate.

loading...

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca, a precizat, la Esențial, că atât persoana reclamată pentru agresiunea sexuală, cât și cea pentru fapta de ultraj, nu sunt în custodia Poliției, însă a precizat că s-au început cercetările în acest sens.

Ermina Mihai, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Imigrări, a precizat că cele două persoane erau cazate într-un centru deschis, ceea ce înseamnă că aveau libertate de mișcare pe teritoriul României.

Potrivit Inspectoratul pentru Imigrări, fiecare persoană cazată în centru primește un extras al unui regulament pe care trebuie să îl respecte. Din păcate, acest lucru nu înseamnă că angajații centrului sunt în siguranță. (Foto – ilustratie) Ne ducem DRACULUI! Imigrantul care a bătut un polițist, lăsat liber prin București

loading...
To Top