News

Se lasă urât de tot. Legături bolnăvicioase? Procuroarea lui Dragnea și un general SRI

Informații devastatoare în actualul context. Generalul SRI Mitică Dumbravă a coordonat-o de ani buni pe procuroarea Lancranjan alias Veverița, potrivit colonelului SRI, Daniel Dragomir. De asemenea, colonelul a dezvăluit contul de Facebook folosit de Dumitru Dumbravă, care nu este accesibil decât cunoscătorilor (vedeti ce nume ciudat are – azi dimineata dupa dezvaluirea cu privire la contul de Facebook, acesta a fost inchis). De precizat este că pe acel cont înainte de dosarul Dragnea – DNA a apărut o postare cu o veveriță. Precizăm că Veverița este porecla procuroarei lui Dragnea, Alexandra Lancranjan.

Dragomir mai spune că Dumbravă a coordonat o reţea de judecători, procurori, şefi de instituţii, jurnalişti. A coordonat-o chiar la vedere. A dat indicaţii, a aplaudat şi cerut condamnări.

”Mitica la brutarie. Ironic, astăzi generalul SRI Mitică Dumbravă, în loc să meargă la brutărie, merge în Parlamentul României. Dacă aș fi acolo, i-aș pune o singură întrebare:

Dacă o cunoaște pe procuroarea DNA Alexandra Carmen Lancranjan, ce relații au, dacă a susținut-o și a sprijinit-o în carieră, dacă a raportat ierarhic relațiile cu aceasta și dacă relațiile și implicarea sa în cariera procuroarei sunt legale?

Episodul 1. Alexandra Carmen Lancranjan.

Încep să devoalez rețeaua de procurori, judecători, șefi de instituții și jurnaliști coordonată de generalul Dumbravă.

1. La data de 13 septembrie 2017, după ce șefa sa, PFA Kovesi, mă reclamă cu mânie proletară la CSM, procuroarea Lancranjan își arată sprijinul nețărmurit pentru cauză și dă share pe pagina sa personală la comunicatul DNA.

Imediat, generalul Dumbravă îi dă like de pe contul său “secret” pe care îl știe, de fapt, toată rețeaua. Să arate că se va implica. Dă semnalul că e prezent, că se va ocupa. Unde? La CSM.

loading...

2. Sa să prevenim vreo ieșire de genul “eu nu sunt prietenă cu ofițerii SRI” din partea procuroarei Lancranjan:

În datele de 28 august, 27 septembrie și 23 octombrie 2017 Alexandra Carmen Lancranjan dă like la trei poze diferite postate de generalul Dumbravă.

Relația e clară, este evidentă. Conexiunea este devoalată.

Din datele pe care le dețin, generalul Mitică Dumbravă a coordonat-o de ani buni pe procuroarea Lancranjan alias Veverița.

Vom descoperi împreună relații și conexiuni extinse.

Relații ilegale.

Ale statului paralel.

PS: Dacă SRI sau generalul Dumbravă sau procuroarea Lancranjan doresc să dezmintă informația că acest cont i-ar aparține, sunt liberi să o facă”, scrie Daniel Dragomir.

loading...
To Top