Senator român: Sistemul european mi se pare corupt şi incapabil de reuşită
News

Senator român: Sistemul european mi se pare corupt şi incapabil de reuşită

Senatorul Cristian Bodea a dat de pământ într-o conferinţă de presă, cu actuala guvernare a României motivând că aceasta susţine exclusiv ideile europene, fără a ţine seama de valorile naţionale. Bodea spune că preşedintele ţării vine acasă şi ţopăie ca un copil de 5 ani că el a reuşit marea minune de a introduce proasta guvernare şi corupţia de la noi ca pericol de securitate pentru tot blocul NATO.

„Sistemul european mi se pare corupt şi incapabil de reuşită. România nu înseamnă izolaţionism, să ieşim din UE, dar românii cu iniţiativă nu pot face faţă, fără un sprijin din partea statului român, competiţiei ilegale de afară. Nu am nimic împotriva multinaţionalelor, dar forţa financiară din spatele lor mătură orice încercare de iniţiativă din partea românilor. Dacă noi nu îi sprijinim pe români în toate aspectele, România va deveni o colonie în care românii vor lucra pentru multinaţionale, vor consuma produse de la multinaţionale„, spune senatorul.

loading...

De asemenea, Cristian Bodea a făcut referire şi la anumite afirmaţii ale preşedintelui Klaus Iohannis acuzându-l că a criticat politicienii români în afara ţării şi că se foloseşte de autorităţi străine pentru a avea o imagine pozitivă.

Vii cu NATO, vii cu DNA, vii cu Klemm ca să câştigi lupta politică. Asta nu mai e democraţie. Vreau ca DNA să îşi facă treaba, dar din păcate nu apucă să o facă în mod corect că e asmuţită asupra unor adversari politici. Nu am nicio problema cu noul amasador SUA, înţeleg filozofia SUA, dar asta nu înseamnă că noi trebuie să fim mai proşti şi să acceptăm tratamentul de putere dominantă”, a susţinut el.

În opinia sa, globalizarea aduce un pericol pentru ţară, deoarece politicienii urmăresc doar interesele generale uitând de cele naţionale. Bodea a subliniat că România trebuie să fie a românilor, o ţară în care cetăţenii să fie sprijiniţi să se dezvolte.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });