Șerban Nicolae îl pune la punct pe Iohannis și oferă detalii despre miliardele lipsă
News

Șerban Nicolae îl pune la punct pe Iohannis și oferă detalii despre miliardele lipsă

Senatorul Șerban Nicolae a făcut câteva precizări importante legate scandalul miliardelor care nu se regăsesc. De asemenea, acesta a ținut să atragă atenția asupra derapajului din declarațiile președintelui Klaus Iohannis. Întrebat miercuri cum vede comisia de anchetă care se va constitui pe această temă, Iohannis a replicat: ”Cred că este bine să o luăm încet cu aceste anchetări din partea Parlamentului. Ar fi bine ca cei care se pricep la aceste chestiuni să facă o analiză foarte serioasă şi să nu se ducă discuția la contre politice”.

”Am auzit adineauri expresia: să-i lăsăm pe cei care se pricep și s-o lăsăm mai moale cu anchetele parlamentare. Dacă după doi ani jumate nu a aflat că Parlamentul face legi, inclusiv în ceea ce privește bugetul și ordonanțele de rectificare îi mai spunem… Înțeleg că domnia sa a aflat de ce e întuneric noaptea. Dar e bine să afle că Parlamentu e cel care face legi, că sunt oameni care se pricep mult mai bine… e adevărat nu ne pricepem să ne luăm șase case din meditații dar povestea asta în care domnul Iohannis tratează într-o bășcălie superioară, într-o aroganță absolut nepermisă o instituție fundamentală a statului este inacceptabilă”, a spus Șerban Nicolae la emisiunea Subiectiv de la Antena 3.

loading...

Se pare că în documente, cele 10 miliarde de lei au apărut ca fiind încasate, dar în realitate nu s-a întâmplat acest lucru.

”Dar haideți să lămurim despre ce e vorba că guvernul Cioloș pe lângă alte multe rateuri nu a încasat 10 miliarde lei prognozat. E vorba că acești 10 miliarde de lei se regăsesc se pare în ordonanța de rectificare ca fiind deja repartizați și încasați, aici este marea problemă cu iz penal, nu că n-au încasat. Că sunt niște nepricepuți și niște rău voitori, asta rămâne să stabilim pe parcurs.

Deci aici aici apare problema. Se pare că banii care nu au fost încasați au apărut în ordonanța de rectificare ca fiind încasați și repartizați. De aici dorința de anchetă”, mai spus Șerban Nicolae.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });