Tehnologie

Serverele BBC au fost atacate cu 600 Gb pe secundă

s-e1451814707568In data de 31 decembrie, site-ul British Broadcast Corporation (BBC) a fost puternic atacat de un grup de hackeri. Potrivit corespondentului BBC, Joe Lynam, atacul de Anul Nou a scos din functiune playerul de pe site dar si alte servicii timp de cateva ore.  In timp ce mai marii BBC se gandeau cine ar putea sa fie responsabili de atac, corespondentul pe zona de IT, Rory Cellan-Jones,  a primit un tweet de la New World Hacking (NWH), in care se revendica atacul. Hacktivistii au spis ca rolul lor este sa impiedice prezenta online a ISIS si ca au atacat serverele BBC doar ca sa-si puna la incercare puterile.

ddos bbc

loading...

Serverele BBC au fost atacate prin DdoS cu 600 Gigabiti pe secunda, la acest tip de atac nici macar cel mai sigur site nu poate rezista, fiind pus in scurt timp la pamant.

NWH sustine gruparea Anonymous in campania contra ISIS chiar daca oficial nu face partea din renumita organizatie. NWH a participat la campaniile #OpKKK si #OpParis initiate de Anonymous, campanii care au adus in fata opiniei publice mai multi membrii Ku Klux Klan si au inchis zeci de mii de conturi Facebook si Twitter care apartineau persoanelor simpatizante sau chiar din interiorul ISIS.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top