News

Severin, dezvăluiri INCENDIARE despre Ponta. Adevarul despre fostul premier iese la iveală

Adrian Severin a făcut dezvăluiri incendiare despre Victor Ponta. Fostul înalt demnitar şi membru PSD a povestit, într-un interviu pentru Evenimentul Zilei, cum a fost trădat de Ponta şi cum acesta l-a eliminat din partid. Severin spune că l-a asimilat pe Victor Ponta cu un suflu nou în PSD de la acea oră. Dar că a fost foarte dezamăgit de felul în care acesta a înțeles să facă politică, Ponta mergând pe ”întâlniile în vie” și făcând din viața sa particulară o combinație fatidică pentru un politician, ”cumetriile de carieră”

Severin se află după gratii, încarcerat în penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de patru ani pentru de trafic de influenţă.

loading...

Potrivit lui Adrian Severin, Victor Ponta ar fi acţionat împotriva intereselor României prin refuzul său continuu de a a susţine un candidat român pentru funcţia de preşedinte al Parlamentului European. Şi, mai mult, îl acuză pe Ponta că a pus la cale maşinaţiunea prin care Severin a ajuns după gratii.

În 2016, Adrian Severin a fost găsit vinovat de luare de mită şi trafic de influenţă. El a fost acuzat că în perioada decembrie 2010 – martie 2011, a acceptat promisiunea a doi jurnalişti de la Sunday Times de a-i plăti 100.000 euro anual, în schimbul depunerii de amendamente în comisiile de specialitate ale Parlamentului European.

loading...
To Top