"Sfârșitul pentru LCK nu va fi la Bruxelles, ci pur și simplu în fața unui judecător"
News

”Sfârșitul pentru LCK nu va fi la Bruxelles, ci pur și simplu în fața unui judecător”

Paranoia i-a luat mințile. Koveși a pus pe Site-ul DNA șapte pagini din Raportul inspecției judiciare în care demonstrează că ea este Elena Ceaușescu, Nicolae Ceaușescu, Gheorghe-Gheorghiu-Dej, Ana Pauker și Iosif Visarionovici Stalin, la un loc. 

loading...

Tot astăzi, disperată că i se strică imaginea, fără nici un respect pentru justiție, Koveși a publicat pe site-ul oficial al DNA, parcă ar fi site-ul lu’ taică-său Lascu și al lui frate-său cu dosare închise de ea la DNA, a publicat deci șapte pagini cu ode, din cuprinsul aceluiași raport, pagini scrise de o prietenă procuroare care la început spunea că a fost presată de Koveși, după care s-a depresat. 

Replica unei instituții a Statului chemată să se lupte cu corupția, publicând oficial pagini dintr-un raport nefinalizat arată, mai mult decât orice că LCK a luat-o razna. Publicarea în sine nu este legală, dar arată ceva: 

Koveși este disperată, iar tot ceea ce o interesează nu este nici Sprijinul pentru înfăptuirea unei justiții corecte, nici aflarea adevărului, nici măcar Anticorupția, ci doar Imaginea sa!

loading...

Koveși suferă de Sindromul Elena Ceaușescu, care de la balconul Sediului CC, le mai dădea „mujicilor”200 de lei.

A pierdut contactul cu realitatea, și-a construit singură (sau cu Tițian) o imagine din cărți de joc și nisip, iar acum Castelul se dărâmă. O să vă rog să vă uitați cu atenție la gesturile și faptele Laurei Codruța Koveși din următoarele zile, pentru a vedea ce face disperarea și frica de aflarea adevărului dintr-un om.

Va fi ultimul act dintr-un spectacol jalnic și grotesc în același timp, care a avut-o în prim plan pe cea care credea că are România sub picioare, și face ce vrea pe ea. 

Acesta este începutul Sfârșitului pentru LCK și finalul nu va fi la nici un Bruxelles, ci pur și simplu în fața unui judecător. Îi doresc ca procuror al acuzării pe Portocală, pe Man sau unul ca ei, care să o înfiereze cu mânie proletară, pentru a-și scăpa ei pielea.  PS. Nici măcar chemarea lui Oprea ” Noatea ca hoațele” la DNA nu mai reușește să stingă scandalul. (Gelu Visan)

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });