Și-a găsit Nașul: Tăcerea lui Cioloș îmi arată vinovăție! Un mare SICTIR la adresa poporului român
News

Și-a găsit Nașul: Tăcerea lui Cioloș îmi arată vinovăție! Un mare SICTIR la adresa poporului român

Jurnalistul Radu Moraru s-a arătat revoltat într-o postare că fostul premier Dacian Cioloș nu a precizat ce s-a întâmplat cu ”gaura” de 10 miliarde de lei deși în trecut acesta venea cu replici prompte la fiecare acuzatie publică. Mai mult, patronul Nasul.tv spune că Ciolos a replicat inclusiv la pareri sau acuzatii aduse de cetateni pe FB-ul personal, dar acum tace. Moraru afirmă că vede tăcerea lui Cioloș ca pe un mare SICTIR la adresa poporului roman platitor de taxe si impozite.

”M-am asteptat ca Ciolos sa raspunda rapid si direct la acuzatia pe care i-am adus-o pe NASUL.TV, aceea ca a cheltuit Doua Miliarde de euro intre 12 Decembrie si 28 Decembrie 2016 ! Putea sa nege sau putea sa explice contabiliceste cui a dat cele Doua Miliarde de euro ! Si de ce a cheltuit acesti bani, 4% din Bugetul de Stat, dupa ce a aflat ca nu el va fi Premier? Adica dupa 11 Decembrie ! Acuzatia mea s-a rostogolit pe tot internetul, chiar daca presa acoperita sau pur si simplu proasta nu a preluat-o !

loading...

In plus, chiar daca eu sint persoana publica, tot un simplu cetatean sint, deci meritam macar un raspuns pe FB ! Ca sa nu mai vorbim de milioanele de romani responsabili care trebuie sa stie pe ce a cheltuit Ciolos atita banet in doar doua saptamini ! Tacerea lui Ciolos imi arata vinovatie ! Chiar daca l-a asigurat Securitatea ca il protejeaza, ii reamintesc lui Ciolos ca si Vintu sau Ghita au primit „asigurari” de acest tip si iata ca SOV e la bulau iar Guita e un fugar in mare pericol sa fie lichidat !

Bre Daciane, cind ai fost la Detroit, acolo unde avem sediul Nasul Tv USA, am cheltuit multi bani ca sa te omenim cu un interviu. Vorba aia, noi eram gazde ! Odata intr-o suta de ani aterizeaza un Premier la Detroit ! Macar pentru asta si meritam un raspuns contabil referitor la cele DOUA MILIARDE de EURO ! Eu privesc tacerea lui Ciolos ca pe un scuipat pe singura Televiziune Libera din Romania ! Si ca pe un mare SICTIR la adresa poporului roman platitor de taxe si impozite!”, a scris Moraru.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });